Oude zakenrelatie over verdachte van Tenerife-moord: “Geen van zijn horecazaken draaide naar behoren. Ik heb hem nooit vertrouwd”

“Geen van zijn horecazaken op Tenerife draaide naar behoren. Ik heb hem nooit vertrouwd.” Vlaming Vincent Vandenvelde, al jaren werkzaam op Tenerife, leverde een tijdlang Belgische bieren aan de restaurants van P.A. (44), maar had er nooit een goed gevoel bij. Samen met zijn zoon wordt hij verdacht van de moord op de Belgische Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66).

 

Meer krantenkoppen in België

Duitse AfD stapt uit ID-fractie

21:34 De Duitse extreemrechtse partij Alternative für Deutschland (AfD) stapt uit de fractie Identiteit en Democratie (ID) in het Europese Parlement. Dat heeft de partij beslist tijdens een congres in Essen…

Lees meer »

Motorrijder (30) zwaargewond na botsing met middenberm en biggenrug in Diksmuide: “Volgens de eerste berichten niet in levensgevaar”

Een 30-jarige motorrijder uit Veurne is vrijdagochtend zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval in Diksmuide. De man nam deel aan een motorrondrit toen hij plots op een middenberm reed, naar de overkant werd geslingerd en daar vol op een betonnen ‘biggenrug’ knalde. Daarna belandde hij in de gracht. “De man werd met de MUG-heli naar het ziekenhuis gebracht met het oog

Lees meer »

Bijna 2 miljard euro blijft achter slot en grendel: 15 jaar later zijn de centen van Michael Jackson nog niet verdeeld

Michael Jackson, de King of Pop, vergaarde een fortuin met zijn muziek, maar stond bij zijn dood in 2009 financieel op wankele benen. Na zijn overlijden hebben de erfgenamen van Michael Jackson zijn schulden aangepakt en zijn nalatenschap opgebouwd tot een waarde van 2 miljard dollar. Toch blijft dat geld – vijftien jaar na zijn dood – grotendeels achter slot

Lees meer »

Bistro (H)eerlijk pakt uit met tweedaags bier- en comedyfeest na Rammstein

De komst van de Duitse rockers van Rammstein biedt ook opportuniteiten voor lokale ondernemers. Zo organiseren Vicky Helsmoortel (44) en Kevin Vandromme (49) van restaurant (H)eerlijk dit weekend een bierfestival en comedyavond.
The post Bistro (H)eerlijk pakt uit met tweedaags bier- en comedyfeest na Rammstein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen doelpunten, maar toch uitgelaten sfeer op speelplaats van Sint-Bernarduscollege voor wedstrijd van Rode Duivels

De speelplaats van het Sint-Bernarduscollege was woensdagavond opnieuw het decor van een spannende voetbalavond, dit keer voor de wedstrijd tussen Oekraïne en België die eindigde in een 0-0 gelijkspel. Ondanks het ontbreken van doelpunten, bleef de sfeer uitgelaten en vol verwachting.
The post Geen doelpunten, maar toch uitgelaten sfeer op speelplaats van Sint-Bernarduscollege voor wedstrijd van Rode Duivels appeared

Lees meer »

“Ik heb niet eens gereageerd”: De Sutter (Groen) wuift excuses van Tom Van Grieken (Vlaams Belang) weg

Groen-kopstuk Petra De Sutter bevestigt dat Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zijn excuses heeft aangeboden voor de zware discussie tijdens het woke-debat in ‘Het conclaaf’. “Ik heb niet eens gereageerd”, zegt ze daarover in een interview met weekblad ‘Humo’. “Ik vraag me af: wat hebben die kerels meegemaakt om zó haatdragend te zijn geworden tegenover iedereen die anders is?”

Lees meer »

Gewezen schepen Philippe Deleu op de lijst van… Vooruit in Wervik: “De politieke comeback van deze eeuw”

Een politieke verrassing van formaat in Wervik: gewezen gemeenteraadsvoorzitter en gewezen schepen Philippe Deleu (toen N-VA) uit de Nieuwstraat staat de komende gemeenteraadsverkiezingen in oktober op de lijst van… Vooruit, de partij van burgemeester Youro Casier.
The post Gewezen schepen Philippe Deleu op de lijst van… Vooruit in Wervik: “De politieke comeback van deze eeuw” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De wildgroei van Natuurpunt: hoe een natuurorganisatie dé machtige grootgrondbezitter van Vlaanderen werd

Ze spant rechtszaken aan tegen de bouw van fietsersbruggen, ze sluit stilzwijgend deals in het Oosterweeldossier en door een eindeloze rij aankopen is ze dé private grootgrondbezitter van Vlaanderen. Maar ze zit ook zo ingewikkeld in elkaar dat de Vlaamse overheid haar subsidies tegen het licht wil houden. Wie of wat is Natuurpunt, en hoe is ze zo groot en

Lees meer »