Nederlandse omroep reageert niet op ‘2025’-boodschap Joost Klein over Songfestival

De Nederlandse omroep AvroTros reageert niet op het optreden van Joost Klein op Pinkpop en zijn opmerking “why the fuck not 2025”. Dat laat een woordvoerder aan het ANP weten. Ook het management van Joost Klein laat desgevraagd weten “niets te melden te hebben”. 

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit”

De gemeenteraad keurde unaniem de aankoop goed van een woning met twee overdekte autostaanplaatsen in de Lisstraat. “De aankoop van dat woonhuis in de nieuwe verkaveling in de De Cassinastraat is een opportuniteit”, aldus schepen Louis Vanderbeken (CD&V).
The post Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag”

De Proeverie, daar worden voortaan de wijnen van het wijndomein Cense de l’Alouette in de Naaikorfstaat in Nieuwkerke geschonken en geproefd. In het najaar opent wijnboer Jan Staelens op zijn domein het belevingsmuseum Mine E Win.
The post Wijndomein Cense de l’Alouette in Nieuwkerke opent de Proeverie: “Voorlopig enkel op zondagvoormiddag” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De must-reads van het weekend

04:04 De Tour is een van de meest extreme sportevenementen ter wereld. In het postdopingtijdperk grijpen ploegen naar voeding om de performance van hun renners te boosten. Hoe werkt dat?

Lees meer »

Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds: “Dol op koffie en ontbijten”

Na twaalf jaar zette Li Vandamme, partner van vrt-journalist Lieven Verstraete, een punt achter de uitbating van haar bekende koffiebar Li o Lait in de Dweerstraat. De koffiebar wordt overgenomen door Frieda Nys, die met haar man al een mobiele koffiebar runt en de zaak herdoopt tot Coffee Birds.
The post Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds:

Lees meer »

Komt het tot een ’totale oorlog’ tussen Israël en Hezbollah? “We groeien steeds meer naar een bredere oorlogssituatie”

Elke dag dat het geweld in Gaza aanhoudt, groeit de vrees voor een totale oorlog tussen Israël en Libanon. De Israëlische premier Netanyahu wil een deel van zijn troepen naar Noord-Israël verplaatsen, waar de beschietingen met Hezbollah steeds verder escaleren. Geen enkel van de betrokken partijen heeft baat bij een oorlog, zegt expert Midden-Oosten Peter Malcontent. "Dus waarom zou men

Lees meer »