Meer ruimte dan in de auto, minder ‘gedoe’ dan met het vliegtuig

Reizigers kiezen steeds vaker voor treinvakanties, zegt de reissector. Duurzaamheid is vaak een doorslaggevende factor, maar niet de enige: niet iedereen rijdt graag met de auto, en de kinderen vinden het leuker.

 

Meer krantenkoppen in België

Akkoord tussen Assange en Amerikaans gerecht bekrachtigd: “Met deze uitspraak lijkt het erop dat u als vrij man deze rechtszaal kunt verlaten”

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft voor de rechtbank schuld bekend aan het samenzweren om geheime defensie-informatie te verkrijgen en te publiceren. Met zijn schuldbekentenis, die door rechter Ramona V. Manglona in het gerechtsgebouw in Saipan op de Noordelijke Marianen werd aanvaard, bekrachtigde de 52-jarige Assange de deal over zijn vrijlating die hij met de Verenigde Staten sloot. Op het eiland staat

Lees meer »

KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft

Lees meer »

Criminele organisatie met banden in Marseille opgerold die Brusselse drugswereld probeerde te veroveren: twaalf verdachten opgepakt

De federale gerechtelijke politie van Brussel heeft een criminele organisatie opgerold die vanuit het beruchte Peterbospark in Anderlecht de hele drugsmarkt in en rond Brussel in handen probeerde te krijgen. “De leden van het netwerk aarzelden niet om gewapend geweld te gebruiken, zelfs poging tot moord en kidnapping, om hun rivalen te intimideren en hen te dwingen terrein op te

Lees meer »

Oostendenaar (24) krijgt opschorting van straf voor pikante berichten naar meisje (12)

De 24-jarige Stijn D. kreeg maandagochtend van de Brugse correctionele rechtbank opschorting van straf voor aanzetten tot ontucht. De twintiger stuurde in de zomer van 2022 via Snapchat enkele expliciete berichten naar het 12-jarig slachtoffer. De opa van het meisje kreeg de berichten uiteindelijk te zien.
The post Oostendenaar (24) krijgt opschorting van straf voor pikante berichten naar meisje

Lees meer »

Luchtverkeer in Seoel tijdelijk verstoord door afvalballonnen uit Noord-Korea

De Incheon-luchthaven in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel heeft 3 uur lang de start-en landingsbanen gesloten nadat enkele afvalballonnen uit Noord-Korea waren gespot. Eén ballon kwam op het tarmac terecht. Daardoor was het luchtverkeer tijdelijk verstoord. Noord-Korea heeft de afgelopen weken honderden afvalballonnen over de grens gestuurd als "vergelding tegen Zuid-Koreaanse propaganda".

Lees meer »

Dit is Oliver, de nieuwe vriend van ‘Temptation’ Megan: “Dit is zijn eerste relatie, maar hij is op alle vlakken perfect”

“Wat ik nu voel: dat heb ik écht nog nooit eerder meegemaakt.” Wie er nog aan twijfelde: Megan Desaever is verliefd. De realityster uit ‘Temptation Island’ en ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ verloor haar hart aan Oliver, die ze leerde kennen op vakantie op Ibiza. In dit interview vertelt de Belgische beauty hoe die ontmoeting tot stand kwam, wat

Lees meer »

Mama Ingeborg over nieuw pad van zoon Robin Keyaert: “Je hebt geen leven als je de ochtendshow doet”

Vrijdagochtend maken DJ’s Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert voor de allerlaatste keer de luisteraars van MNM wakker. Na drie jaar ‘Kawtar & Keyaert’ neemt het duo afscheid van het ochtendblok. “Het is een voorrecht geweest en iets wat ik voor altijd zal koesteren”, klinkt het bij de zoon van Ingeborg. Zijn mama ziet alvast een mogelijk pad voor hem: “Ik

Lees meer »

Chaos op luchthaven van Manchester na elektriciteitspanne

Het vliegverkeer op de luchthaven van Manchester, op het vlak van aantal passagiers de derde van Groot-Brittannië, verloopt zondag sterk verstoord na een elektriciteitspanne. Het euvel is intussen verholpen, maar van terminal 1 en 2 vertrekken er geen vluchten, zo heeft de luchthaven laten weten.

Lees meer »

Na de 3 afgekeurde goals van Lukaku heeft Jan Mulder het helemaal gehad met de VAR: “Liever zo’n rondbuikige scheids die je verrot kan schelden”

Kun je eigenlijk nog wel ongeremd juichen na een goal? Het is een vraag die steeds meer voetbalsupporters zich stellen nu er op het EK voetbal in Duitsland telkens weer een ‘VAR check’ volgt op een doelpunt. “Het is zogenaamd eerlijker. Onzin, het is afschuwelijk”: HLN-voetbalanalist Jan Mulder houdt een vurig pleidooi tegen de VAR.

Lees meer »

Shooters wordt ‘Sfeer- & poolcafé d’Elice’: “Er komt een lounge, open podium en zelfs een mancave”

Elice Puype (36) uit Lauwe neemt vanaf 1 juli Shooters aan de Oude-Vestingsstraat over. Op 20 juli volgt het afscheidsfeestje ‘Fin de Shooters’ om op 18 augustus met nieuwe naam en vernieuwd concept de deuren te openen van Sfeer- & poolcafé d’Elice. “De sfeer wordt huiselijker. Het kantinegevoel moet eruit en de sfeer erin.”
The post Shooters wordt ‘Sfeer-

Lees meer »