LIVEBLOG NEDERLAND-OOSTENRIJK. Koeman zet Xavi Simons en Frimpong op de bank, Oranje-legioen maakt indruk in Berlijn

Onze noorderburen kijken in hun laatste groepswedstrijd Oostenrijk in de ogen. Nederland is intussen zeker van een plekje in de achtste finales van het EK. Maar Oranje wil zich ongetwijfeld kronen tot groepswinnaar, daarvoor rekent het alvast op aanvaller Memphis Depay. “Zonder een goede Memphis zal het moeilijk zijn om ver te komen”, vertelde Koeman op de persconferentie. 

Meer krantenkoppen in België

“Van Gerwen grootste mond van iedereen, maar nu nooit zo stil”: Van den Bergh en Huybrechts genieten na van spectaculaire derbyzege

De ‘Belgian Arrows’ hebben grote indruk gemaakt in de achtste finale van de World Cup of Darts. In de ‘Derby der Lage Landen’ hebben Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts Oranje op een afstraffing getrakteerd: 8-2! Eindelijk heeft die eerste de scalp van Michael Van Gerwen, zij het met de hulp van Huybrechts. In de kwartfinale spelen de Belgen

Lees meer »

Kortrijk Spurs heeft met Bram Bogaerts nieuwe aanwinst: “House of Talents is ambitieus”

Bram Bogaerts gaat zijn achtste BNXT-seizoen in, na vier jaar Kangoeroes en drie jaar bij Liège Basket. Vanaf eind juli krijgt hij een vaste stek in de regio, waarin hij hoopt met Kortrijk Spurs een aardig basketseizoen te spelen. Ervaring en multi-inzetbaarheid, die kwaliteiten typeren hem.
The post Kortrijk Spurs heeft met Bram Bogaerts nieuwe aanwinst: “House of Talents

Lees meer »

Topfavoriet Tadej Pogacar liep tien dagen geleden corona op, maar…: “Tegenwoordig herstelt menselijk lichaam daar sneller van”

Niks of niemand die de almachtige Tadej Pogacar (25) wat kan maken? Think again. Want tien dagen geleden was daar plots… Covid. Gelukkig zonder zware impact. De topfavoriet is fysiek klaar voor de Tour. Maar maakt alsnog voorbehoud. “Voor een klassieker of kortere rittenkoers had ik mezelf in de vorm van mijn leven genoemd. Maar de Tour duurt drie weken.

Lees meer »

Democraten in paniek door zwakke vertoning van Biden

In het eerste debat voor de verkiezingen resident Joe Biden moest het Amerikaanse volk ervan overtuigen dat hij nog mentaal en fysiek in staat is het land te besturen als 81-jarige. Zonder succes. Democraten zitten met de handen in het haar, nadat Biden vanaf het begin van het debat slecht presteerde.

Lees meer »

‘Horrorkabinet Oranje’ afgemaakt in Nederlandse pers: “Een drama. Nog nooit gezien in heel m’n leven”

En of de opdoffer van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk (2-3) op het EK voetbal hard binnenkwam bij onze noorderburen. In de media wordt Oranje helemaal met de grond gelijk gemaakt. Naast bondscoach Koeman krijgt vooral PSV’er Joey Veerman er wel erg hard van langs. “De ‘Paling-Pirlo’ maakte er weer een persiflage op een topvoetballer van.”

Lees meer »

Ebbe De Vlaeminck tekent eerste profcontract bij KV Kortrijk: “Mijn droom wordt werkelijkheid”

Ebbe De Vlaeminck (18) heeft onlangs zijn eerste profcontract getekend bij KV Kortrijk. Afgelopen seizoen zat hij nagenoeg elke wedstrijd op de bank van de eerste ploeg. De jonge doelman heeft nu zijn eerste profcontract op zak en mag volgend seizoen dus weer de concurrentie aangaan met ervaren rotten Lucas Pirard en Tom Vandenberghe.
The post Ebbe De Vlaeminck

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. “Amerikaanse drones boven Zwarte Zee vergroten risico op directe confrontatie tussen Rusland en NAVO”

Vluchten van Amerikaanse militaire drones boven de Zwarte Zee vergroten het risico van een directe confrontatie tussen Rusland en de NAVO. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie gezegd. Vermoed wordt dat de drones gebruikt worden om “doelen aan te wijzen voor de precisiewapens die door het Westen geleverd worden”. Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Stroompanne bij Cambio opgelost: autodelen in Vlaanderen wordt hervat

Autodeel-bedrijf Cambio lag zondag urenlang plat. Hierdoor was het nergens in Vlaanderen nog mogelijk om deelauto’s te gebruiken. Rond 14.30 uur werd het probleem verholpen en kon het autodelen weer hervatten. “Door het slechte weer in Duitsland was er een grote stroompanne”, klinkt het bij Geert Gisquière, directeur van Cambio.

Lees meer »