LIVEBLOG NEDERLAND-OOSTENRIJK (18u). “Van links! Naar rechts!”: dolenthousiaste Oranje-fans zetten ook Berlijn op stelten

Onze noorderburen kijken in hun laatste groepswedstrijd Oostenrijk in de ogen. Nederland is intussen zeker van een plekje in de achtste finales van het EK. Maar Oranje wil zich ongetwijfeld kronen tot groepswinnaar, daarvoor rekent het alvast op aanvaller Memphis Depay. “Zonder een goede Memphis zal het moeilijk zijn om ver te komen”, vertelde Koeman op de persconferentie. 

Meer krantenkoppen in België

Landelijke bloementuin Lavandee in Koekelare opent de deuren

Tijdens de open tuindagen op 29 en 30 juni en ook op 1 september kan je een kijkje nemen in De Lavandee. Het is een landelijke tuin zonder gazon, bestaande uit weelderige borders met planten uit alle werelddelen.
The post Landelijke bloementuin Lavandee in Koekelare opent de deuren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hippodroom van Kuurne decor van groots Fendt Treffen: “We gaan voor meer dan 550 tractoren”

Het Antwerps familiebedrijf Hilaire Van der Haeghe, al 125 jaar actief in België, vierde deze mijlpaal vorig jaar al uitbundig met een reeks evenementen. Als sluitstuk van deze bijzondere verjaardag organiseren ze komende zondag 30 juni samen met Agrimadis een indrukwekkend Fendt Treffen tussen 11 en 17 uur op de Hippodroom van Kuurne.
The post Hippodroom van Kuurne decor

Lees meer »

Leerlingen VTI Ieper metsen Mariakapel als eindwerk: “Er is veel vraag om zulke kapelletjes in stand te houden”

Een eindwerk voor de eeuwen, dat moesten enkele leerlingen van het Ieperse VTI bouwen. Op school metsten ze een nieuwe Mariakapel die donderdag geplaatst werd naast een horecazaak. “We zullen dit later met onze kinderen en kleinkinderen kunnen bezoeken.”
The post Leerlingen VTI Ieper metsen Mariakapel als eindwerk: “Er is veel vraag om zulke kapelletjes in stand te houden”

Lees meer »

Families van slachtoffers 7 oktober dienen klacht in tegen UNRWA

Families van mensen die gedood werden bij de aanval van Hamas in Israël, op 7 oktober vorig jaar, hebben maandag klacht ingediend tegen UNRWA, het VN-agentschap voor de Palestijnse vluchtelingen. De nabestaanden beschuldigen de organisatie ervan bijgedragen te hebben aan het bloedbad, blijkt uit gerechtelijke documenten.

Lees meer »

Arnaud De Lie heeft zich tot Belgisch kampioen wielrennen gekroond

Arnaud De Lie is Belgisch kampioen wielrennen geworden. Het was lang een duel tussen Victor Campenaerts en Quinten Hermans in Zottegem. In de laatste kilometers kon een deel van het peloton met onder anderen Wout Van Aert, Jordi Meeus en Jasper Philipsen nog bijbenen en kwam De Lie uiteindelijk als winnaar over de meet in een slotsprint. Lees er alles

Lees meer »