IN BEELD – Christoff hield zijn verjaardagsconcert in Concertgebouw Brugge, inclusief een duet met Wout Van Hemelryck

Christoff is trouw aan West-Vlaanderen wanneer hij zijn verjaardag viert. Ook dit jaar koos hij een West-Vlaamse zaal uit om zijn verjaardagsconcert te houden en dit eveneens in een organisatie van Concertevents. Christoff zong op het podium van Concertgebouw Brugge.

De Oost-Vlaamse zanger begon met ‘Dit Ben Ik’, gevolgd door ‘Vanavond Gaat’, ‘Een Ster’, ‘Anders Zijn’, ‘Voor Mama’, ‘Will Tura medley’, ‘Hartslag’, ‘100.000 jaren’, ‘Stop’, ‘Beste Vriend’, ‘Zeg Maar Niets’ samen met Wout Van Hemelryck, ‘Breng Me Naar Het Water’ (Wout alleen), ‘Hier Wil Ik Zijn’, ‘1000 Wegen’, ‘Ik Ben Geboren’, ‘Terug Bij Mij’, ‘Sta Op En Zing’, ‘Zo Mooi’, ‘Licht Uitdoen’, ‘Sirtaki’, ‘Zeven Zonden’, ‘Polonaise medley’, ‘Van Mij Voor Jou’, en de bisnummers ‘Als Je Bij Me Bent’ en ‘Sweet Caroline’. Tijdens zijn optreden vertelde Christoff dat dit zijn eerste optreden was na zijn Will Tura-tournee. Hij bekende ook dat hij had genoten van zijn 48ste verjaardag op 18 juni. (Patrick D. – foto’s Jens)

The post IN BEELD – Christoff hield zijn verjaardagsconcert in Concertgebouw Brugge, inclusief een duet met Wout Van Hemelryck is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jongeman (21) vrijgesproken voor verspreiden seksfilmpje minderjarig ex-liefje: “Fake-klacht van afgewezen bakvisje”

Een 21-jarige jongeman uit Middelkerke is vrijgesproken van de beschuldiging dat hij een seksfilmpje van zijn minderjarig ex-liefje zou hebben verspreid. J. riskeerde er zes maanden cel voor, maar de rechter achtte de feiten niet bewezen. Het ging eerder om een wraakactie van zijn ex-liefje. “In essentie gaat het om een fake-klacht van een afgewezen bakvisje, maar wel één met

Lees meer »

Politicoloog Carl Devos: “Deze formatie is uiterst ongewoon: precies wat nodig is”

“De euforie over de formaties ruimt plaats voor realisme. Er zijn – momenteel – geen andere coalities mogelijk, dat wil niet zeggen dat ze daarom onmogelijk zijn”, schrijft politicoloog Carl Devos (UGent). Door de uiteenliggende standpunten van de betrokken partijen, blijkt de federale formatie allesbehalve een sinecure te zijn. Want hoe ongewoon is deze formatie nu juist? En wie is

Lees meer »

Degradatie Eendracht Aalst doet ook 3 andere clubs naar lagere reeks zakken: “Onbegrijpelijk hiervoor afgestraft te worden”

Het is nu definitief: Eendracht Aalst degradeert naar 1e provinciale. De club werd kampioen in 2e nationale en zou dus naar 1e promoveren, maar kreeg geen licentie voor de nationale reeksen door allerlei problemen binnen de club. De club ging niet in beroep, dus dat betekent dat Aalst nu naar 1e provinciale gaat. Maar dat brengt natuurlijk een domino-effect met

Lees meer »

Schatrijk, ongrijpbaar en levensgevaarlijk: cocaïnekoning “Bolle” Jos Leijdekkers riskeert nog maar eens lange celstraf

In Nederland weet drugsbaron "Bolle" Jos Leijdekkers vandaag of hij (opnieuw) een jarenlange celstraf krijgt, voor cocaïnesmokkel en het geweld dat daarmee gepaard gaat. Al is het nog maar de vraag of hij er wakker van ligt. Al jarenlang slaagt hij erin om uit de mazen van het politienet te blijven. Het portret van een meedogenloze en (schijnbaar) ongenaakbare drugskoning.

Lees meer »

Diksmuide investeert verder in veilige en comfortabele beleving in het waterlandschap langs de IJzer

Diksmuide en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om dat extra in de verf te zetten, komen er zeven rust- en belevingspunten langs de IJzer. Ook het houten fiets- en wandelpad langs de IJzerdijk wordt uitgebreid tot aan de Paxpoort bij de IJzertoren. Het lokaal bestuur kon rekenen op de steun van De Vlaamse Waterweg nv, de provincie West-Vlaanderen, Toerisme

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Belgen trainen eerst en reizen dan naar Stuttgart, waar Onana en Tedesco met de pers praten

In hun laatste en beslissende groepswedstrijd nemen de Rode Duivels het op tegen Oekraïne. De Belgen hebben minstens één punt nodig om zich te plaatsen voor de achtste finale. Op de dag voor de partij staat bondscoach Domenico Tedesco samen met Amadou Onana de pers te woord. Maar eerst trainen de Belgen voor hun afreis naar Stuttgart nog in Ludwigsburg.

Lees meer »

Twintigers blijven in de cel voor roofmoord in Tielt

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van drie twintigers met twee maanden verlengd op verdenking van een roofmoord in Tielt. Dat bevestigt de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen. Brandon D. (24) werd vorige zomer in zijn studio doodgeslagen door drie kameraden.
The post Twintigers blijven in de cel voor roofmoord in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit”

De gemeenteraad keurde unaniem de aankoop goed van een woning met twee overdekte autostaanplaatsen in de Lisstraat. “De aankoop van dat woonhuis in de nieuwe verkaveling in de De Cassinastraat is een opportuniteit”, aldus schepen Louis Vanderbeken (CD&V).
The post Nieuwe noodwoning in Lisstraat Deerlijk: “Een opportuniteit” appeared first on KW.be.

Lees meer »