‘Horrorkabinet Oranje’ afgemaakt in Nederlandse pers: “Een drama. Nog nooit gezien in heel m’n leven”

En of de opdoffer van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk (2-3) op het EK voetbal hard binnenkwam bij onze noorderburen. In de media wordt Oranje helemaal met de grond gelijk gemaakt. Naast bondscoach Koeman krijgt vooral PSV’er Joey Veerman er wel erg hard van langs. “De ‘Paling-Pirlo’ maakte er weer een persiflage op een topvoetballer van.” 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Deze BV kon Erik Van Looy niet overtuigen om mee te doen aan ‘De slimste mens’: “Hij wilde liever nieuwe BBQ-technieken leren”

Het nieuwe seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’ gaat pas op 14 oktober van start, maar van de deelnames van Xander De Rycke, Aster Nzeyimana, Bo Van Spilbeeck en Hannelore Knuts zijn we nu al zeker. Wie nog meer meedoet, kan presentator Erik Van Looy (62) momenteel niet vertellen. Wel verklapt hij in de podcast ‘Mid Mid’ wie niet

Lees meer »

Vijfde baby aan gevolgen kinkhoest overleden in Nederland

In Nederland is opnieuw een baby overleden aan kinkhoest. Voor zover bekend heeft de ziekte dit jaar nu aan vijf baby’s in Nederland het leven gekost, zo is woensdag meegedeeld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de Nederlandse tegenhanger van Sciensano.

Lees meer »

Tristan Bruynsteen stapt definitief uit gemeenteraad

Hoewel hij in november vorig jaar zei dat hij tijdelijk uit de gemeenteraad zou verdwijnen, nam Tristan Bruynsteen (N-VA) nu toch ontslag als gemeenteraadslid. “Ik kom niet meer op en in overleg met de groep willen we Sabine Joye (N-VA) laten blijven met het oog op de verkiezingen”, verklaart hij.
The post Tristan Bruynsteen stapt definitief uit gemeenteraad appeared

Lees meer »

Drummer Gino Kesteloot krijgt plekje op Stadslijst voor Kortrijk

Na eerder nieuwe kandidaten uit de horecawereld haalt de Stadslijst voor Kortrijk deze week iemand uit de muzieksector aan boord. Het gaat om Gino Kesteloot, bezieler van Kortrijk Drumt en cultureel ambassadeur van de Guldensporenstad. “Zijn onevenaarbare drive zijn een fantastische aanvulling voor ons Team. Samen geven we er een lap op voor Kortrijk,” aldus lijsttrekker Ruth Vandenberghe.
The

Lees meer »

Geen pop-up in het Dadipark, maar Heeren Deweer lanceren wel een biertje van weleer

De Heeren Deweer organiseren dit jaar geen Dadipark pop-up, maar zetten de gemeente Dadizele wel met een ander leuk initiatief extra op de toeristische kaart. De vier vrienden brengen terug Den Averechtsen, een bier dat jarenlang gebrouwen werd in de voormalige Dadizeelse brouwerij Devos, op de markt. “We lanceren ons biertje, gebrouwen in brouwerij BCB in Menen, op de Dadizeelse

Lees meer »

Enkele dagen na babyborrel overleed baby J. in crèche, nu zijn zaakvoerster en twee medewerkers schuldig bevonden: “Gebrek aan voorzorg en voorzichtigheid”

De Mechelse correctionele rechtbank heeft de zaakvoerster en twee kinderverzorgers van kindercrèche Het Peuterpaleisje in Puurs (Puurs-Sint-Amands) schuldig bevonden aan de onvrijwillige dood van een drie maanden oude baby. Het kindje lag bijna twintig minuten op zijn buikje, waardoor het geen lucht meer kreeg en uiteindelijk enkele dagen later stierf.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond de derde match van de Rode Duivels op het EK. En ze weten wat hen te doen staat.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niet-eurolanden nog niet klaar voor toetreding tot eurozone

Geen van de zes EU-lidstaten die geen deel uitmaken van de eurozone maar wel wettelijk verplicht zijn om toe te treden, zijn momenteel klaar om die stap te zetten en dus de euro in te voeren. Dat zegt de Europese Commissie in haar nieuwe convergentierapport. Bulgarije staat er het beste voor.

Lees meer »