“Het etiket van oma lijkt haar niet te deren”: ‘ijdeltuit’ Rania van Jordanië kijkt volop uit naar de geboorte van eerste kleinkind

Het is een bijzonder jaar voor het Jordaanse koningspaar. Niet alleen zit koning Abdullah II (62) een kwarteeuw op de troon, ook verwachten hij en z’n echtgenote Rania (53) deze zomer hun allereerste kleinkind. Schoondochter Rajwa (30) is hoogzwanger en volgens kroonprins Hussein (29) loopt zijn moeder over van opwinding: “Ze is weken geleden al babyspullen beginnen kopen.” 

Meer krantenkoppen in België

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond de derde match van de Rode Duivels op het EK. En ze weten wat hen te doen staat.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oppositie wil in Nieuwpoort grotere verkiezingsborden, maar dat mag niet van de gemeente: “Denken aan inwoners, niet aan onszelf”

Op de gemeenteraad van donderdag 27 juni vroeg gemeenteraadslid Gaetan Billiau om het reglement op verkiezingspubliciteit af te schaffen. Sinds 2012 geldt er in Nieuwpoort een reglement dat bepaalt dat verkiezingspubliciteit op een nette manier moet geafficheerd worden. De meerderheid verwierp het voorstel. Er zal dus niets veranderen.
The post Oppositie wil in Nieuwpoort grotere verkiezingsborden, maar dat mag

Lees meer »

Nog drie nieuwe kandidatenbij Team Nieuw Bestuur

Nadat Team Nieuw Bestuur vorige week al Margaux Degandt en Deborah De Smaels voorstelde, maakt het nu nog drie nieuwe namen bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Kathy Top, Steven Dubois en Kelly Vandekerckhove maken hun debuut in de lokale politiek.
The post Nog drie nieuwe kandidatenbij Team Nieuw Bestuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tegen de trend in blinken Mohammed (10) en Miel (10) uit op de Vlaamse toetsen: “Engels heeft hij zichzelf geleerd. Nu begint hij ook aan Frans”

Nu minder dan 3% van de Vlaamse kinderen een topscore haalde op de Vlaamse toetsen, vonden wij het hoog tijd om op zoek te gaan naar die zeldzaam geworden bollebozen. Wat maakt dat zij wel topprestaties neerzetten, tegen de trend in? “Mijn oudste dochter is slim en volgt Latijn. Maar Mohammed – dat is niet meer normaal.”

Lees meer »