Graspop sloot zondagavond toch succesvol af: “De West-Vlamingen zijn hier toch de sympathiekste!”

Zelfs op Graspop zijn de West-Vlamingen de sympathiekste! Dat is géén uitspraak van ons, wél van één van de aanwezige West-Vlamingen.

Henri Dumortier, Nicky Vandenbussche, Ruben Declercq, Kenny Vandenbussche, Veronica Bolle, Laura Declerq, Manjana Louwage, Kobe Vandamme, Dries Maekelberg, Tim Vandenbussche, Heather Stael, Daytona Claes, Michael Vandenauweele, Jimmy Supertramp, Brecht Vanwalleghem. Dit zijn de namen van een vrolijke en sympathieke bende uit Diksmuide, die we op zondag tegenkwamen op Graspop. Ze kwamen vier dagen langs om vooral te chillen en ferm te genieten. Sommige komen al 18 jaar en zakken daarvoor met plezier af uit West-Vlaanderen voor de muziek en de festivalsfeer. Michael lacht en zegt: “Metalcore leeft en we love it” Zo heeft iedereen wel zijn muziekgenre, en Graspop biedt het volledige spectrum aan, voor ieder wat wils.” De Jupiler stage groeit elk jaar. We zagen hen daar dan ook na het optreden van Malevolence. Daar zei hij overtuigend: “”De West-Vlamingen zijn hier toch wel de sympathiekste.”

Ook deze West-Vlamingen genoten van Graspop. © PADI/Sandro

Peter De Bock, Yannic Devriese, Bart Antoin en Benny Decock uit Lichtervelde, Waregem en Heestert treffen we in de schaduw van de VIP-ruimte. Zij verblijven ook in Sunparks gedurende deze week. Ze betaalden 800 euro, maar als je dat deelt onder elkaar valt dat dus echt wel mee. Al 17 jaar komen ze naar Graspop. De groepen die ze hadden aangestipt om te zien zijn Doro, Alice Cooper, Five Finger Death Punch en Bring Me The Horizon. Van deze laatste band waren ze echt wel enthousiast. (PADI & Sandro)

The post Graspop sloot zondagavond toch succesvol af: “De West-Vlamingen zijn hier toch de sympathiekste!” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Team Nieuw Bestuur lanceert nog drie nieuwe kandidaten

Voor de derde week op rij kondigt gemeentelijst Team Nieuw Bestuur nieuwe kandidaten voor de verkiezingen van 13 oktober aan. Deze keer gaat het om Steve Platteeuw, Kris Verbeke en Hyacintha Louwyck, alle drie uit Madonna.
The post Team Nieuw Bestuur lanceert nog drie nieuwe kandidaten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koning Albert en koningin Paola vieren 65ste huwelijksverjaardag: “Ze zijn meer grootouders dan dat ze ooit ouders waren”

Koning Albert (90) en koningin Paola (86) vieren komende dinsdag hun 65ste huwelijksverjaardag. Ze hebben hun echtelijke problemen gekend, met overmatige aandacht voor andere partners en te weinig voor hun kinderen Filip, Astrid en Laurent. Dat kunnen ze niet meer goedmaken, beseffen ze. Maar bij hun twaalf klein- en drie achterkleinkinderen hebben ‘Apapa’ en ‘Amama’ hun tweede kans gegrepen. Wat

Lees meer »

Brugse hoteliers over start zomervakantie: “Steeds meer lastminuteboekingen”

De zomervakantie staat in de startblokken. Brugge ontvangt een vijfde van haar jaarlijks aantal bezoekers in juli en augustus. Visit Bruges wil vooral met de Triënnale toeristen lokken. Terecht? Volgens hotelier Dimitri Thirion boeken weinig toeristen hiervoor een kamer.
The post Brugse hoteliers over start zomervakantie: “Steeds meer lastminuteboekingen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel

Dankzij de financiële steun van het dynamoproject van Cultuurkuur schreven de leerlingen van VBS Nieuwkerke van het vijfde en zesde leerjaar samen met Marc de Bel een boek. “Dankzij de firma Clarebout Potatoes en de gemeente Heuvelland drukten wij Het beest van Heuvelland”, vertelt juf Annemie Delerue.
The post Leerlingen VBS Nieuwkerke schrijven boek met Marc de Bel appeared

Lees meer »

Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen”

Zondag 7 juli wordt Menen-Kemmel-Menen, een UCI-wedstrijd voor junioren, gereden. Uit financiële overwegingen trekt deze internationale koers niet langer richting Heuvelland. Net als vorig jaar bestaat de wedstrijd uit twaalf lokale ronden van 10,7 kilometer.
The post Dirk Expeel (Menen-Kemmel-Menen):“Het water staat niet meer aan de lippen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kjill Ampoorter (19) rijdt criterium voor eigen volk in Poperinge: “Veel bekende gezichten komen supporteren”

Op vrijdag 5 juli is er in Poperinge het avondcriterium, aan de vooravond van de kermis in de Hoppestad. Aan de start verschijnen enkele streekrenners, onder wie ook Kjill Ampoorter. De eerstejaarsbelofte en student zal voor het eerst deelnemen aan deze wedstrijd.
The post Kjill Ampoorter (19) rijdt criterium voor eigen volk in Poperinge: “Veel bekende gezichten komen supporteren”

Lees meer »