Frans Electra in een jaar tijd de grootste snellader van België

00:01 Een nieuw contract met de fastfoodketen Quick moet Electra al deze zomer de grootste uitbater van snellaadpalen van het land maken. Voor de groei van het Belgische netwerk haalde het bedrijf een verse… 

Meer krantenkoppen in België

En toen viel president Biden helemaal stil tijdens debat met Trump

De Amerikaanse president Joe Biden was woensdag niet aan zijn proefstuk toe tijdens het presidentiële debat met Donald Trump. De president kwam verward over en kon meermaals niet uit zijn woorden komen. Zo viel hij tijdens zijn verwijt aan Trump over de gezondheidszorg even stil, waarna hij vervolgens deze uitspraak deed: “We hebben Medicare eindelijk geklopt.” Trump zag daardoor zijn

Lees meer »

Bewoners Wingene en Ruiselede gaan in gesprek tijdens ‘Bespreekb(a)ar’: “Iedereen actief betrekken bij onze toekomst”

CD&V Wingene-Zwevezele-Ruiselede en RKD organiseren op dinsdag 2 juli om 20 uur een ontmoetingsmoment ‘Bespreekb(a)ar’ voor inwoners in zaal Sport en Spel (Tieltstraat 46 A) in Ruiselede.
The post Bewoners Wingene en Ruiselede gaan in gesprek tijdens ‘Bespreekb(a)ar’: “Iedereen actief betrekken bij onze toekomst” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Babette (10) bezorgt alle kinderen van Oostende een geweldige namiddag met Beachfestival: “Popcorn voor iedereen!”

De tienjarige Babette mocht haar droom waarmaken en een heus Beachfestival voor alle kinderen van Oostende organiseren. Het sportstrand werd op 27 juni het decor voor een heuse festival waar meer dan duizend tien-, elf- en twaalfjarigen hun eerste festivalervaring beleefden. “Alle 19 basisscholen zijn aanwezig. Ongelooflijk wat een droom van een kind teweeg kan brengen.”
The post Babette

Lees meer »

“Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels niet kansloos tegen Frankrijk

Maandag nemen de Rode Duivels het in de achtste finales van het Europees kampioenschap voetbal op tegen Frankrijk. De Belgen plaatsten zich allerminst vlot voor de tweede ronde. Toch blijft gewezen bondscoach Georges Leekens optimistisch. “Als wij ons topniveau halen, zijn we allerminst kansloos.”
The post “Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels

Lees meer »

Afvalbergen in Brusselse Brabantwijk leggen problemen met drugs en geweld bloot: “Het afval stinkt uren in de wind, maar drugs zijn het echte vuil”

In de Brabantwijk stapelt het afval zich al meer dan een week op nadat Net Brussel, het gewestelijke agentschap voor openbare netheid, had beslist om de schoonmaak voor onbepaalde duur op te schorten door herhaaldelijke agressie tegen werknemers. VRT NWS sprak met verschillende bewoners uit de wijk, zij klagen het toenemend drugsgeweld aan. "Tuurlijk moet het afval weg, maar dat

Lees meer »

Familie schenkt Triptiek aan Sint-Pieterskerk van Emelgem: “Krijgt hier nu een ereplaats”

In de Sint-Pieterskerk prijkt voortaan een triptiek. “De familie Kemp schonk het kunstwerk aan de kerkfabriek en krijgt nu een ereplaats”, zegt de voorzitter van de Emelgemse kerkfabriek Luc Ghekiere. De kerk is dit jaar 50 jaar beschermd als monument. De schenking komt dus op een ideaal moment.
The post Familie schenkt Triptiek aan Sint-Pieterskerk van Emelgem: “Krijgt hier

Lees meer »

Generaal opgepakt na poging tot staatsgreep in Bolivia

De militairen die zich woensdag in Bolivia verzameld hadden bij het presidentieel paleis in La Paz en er door president Luis Arce van beschuldigd werden een staatsgreep te willen plegen, zijn weer vertrokken. Dat deden ze nadat president Luis Arce nieuwe militaire leiders had benoemd te midden van wat regionale leiders hebben veroordeeld als een poging tot staatsgreep.

Lees meer »