Farmbar Bruwershof in Dadizele opent deze zomer opnieuw de deuren: “Voor deze vierde editie zijn er enkele nieuwigheden”

Vrijdag 28 juni opent Farmbar Bruwershof aan de Kasteelstraat in Dadizele opnieuw de deuren. Jan Wallays en Geertrui Verhaeghe pakken ook dit jaar uit met enkele nieuwigheden. Zo start de zomer met een optreden en is er op de laatste avond een openluchtcinema.

Farmbar Bruwershof is inmiddels al aan haar vierde editie toe. “Na het mindere weer van de voorbije maanden kijken we er nu meer dan ooit naar uit om onze zomerbar te openen. Het hele gezin doet opnieuw mee”, aldus Geertrui Verhaeghe.

Geertrui, Jan en de vier kinderen zorgen dit jaar voor enkele nieuwigheden. “Voor het eerst organiseren we een optreden op de openingsdag”, aldus Jan. Aanstaande vrijdag zorgt Wicked Souls onmiddellijk voor extra sfeer. Ook op zaterdag 6 juli en vrijdag 26 juli staat er een optreden op de kalender. Nieuw dit jaar is de afsluiter op zaterdag 17 augustus. Dan organiseert het gezin Movie@The Farm, een openluchtfilm. “Welke film we zullen tonen moet nog beslist worden.”

De zomerbar is telkens open van vrijdag tot en met zondag. “Ook dit jaar werken we samen met collega-landbouwers. Dankzij hen serveren we hier onder andere lekkere ijsjes”, gaat Jan voort. Het gezin werkt ook voor het eerst samen met Eric’s Farm, waardoor gasten ook kunnen genieten van een gezond aperobordje. “De vaste waarden zoals een boerenplankje, pannenkoeken, croque monsieurs en tal van drankjes staan natuurlijk ook weer op de kaart.” Dochter Lore, die erg geïnteresseerd is in koffie, is de barista van dienst.

Fietsers

Farmbar Bruwerhof wist de voorbije jaren ook telkens veel groepen naar de Kasteelstraat te lokken. Die genoten er niet enkel van een terrasje, maar ook van enkele leuke activiteiten. Voor het derde jaar op rij stelt het gezin zijn escapestal ‘De vloek van de Dadizelehoek’ open. Groepen kunnen door in de stal opdrachten op te lossen uiteindelijk weer buiten geraken.

Voor het tweede jaar op rij is er ook de gps-speurtocht ‘De koeien zijn van stal’. Het parcours is licht gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. “We hopen ook dit jaar heel wat fietsers te mogen begroeten. Onze zomerbar ligt vlak bij de Kezelbergroute”, aldus Jan.

Meer informatie is te vinden op www.farmbar.be.

The post Farmbar Bruwershof in Dadizele opent deze zomer opnieuw de deuren: “Voor deze vierde editie zijn er enkele nieuwigheden” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Julian Assange bekent schuld voor Amerikaanse rechtbank

WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft in een rechtbankzitting op het Amerikaanse eiland Saipan zoals verwacht schuldig gepleit aan een schending van de Amerikaanse spionagewetgeving. Assange en het Amerikaanse gerecht sloten daarover eerder een deal: in ruil voor zijn schuldbekentenis mocht hij maandag al de gevangenis in Londen verlaten.

Lees meer »

Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen

Haike Demuylder en Ruben Raedt, eigenaars van babyboetiek Orsetto, openden Casa Osito, een vakantiewoning in Spanje volledig gericht op gezinnen met jonge kinderen. “Kindvriendelijke, volledig uitgeruste vakantiewoningen in het buitenland zijn quasi onbestaand.”
The post Haike en Ruben mikken met Spaanse vakantiewoning op jonge gezinnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix

Koen Van Hout wordt de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix in Knokke. Hij brengt 25 jaar ervaring mee van de Mercedes Group, waar hij diverse functies bekleedde in marketing, sales, aftersales, logistiek en algemeen management.
The post Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israël beveelt nieuwe evacuatie van Khan Younis en Rafah

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »