EK 24 VANDAAG. Pakt Nederland of Frankrijk (of toch nog Oostenrijk) groepswinst? Ook Bellingham en co. nog aan de bak

De laatste rechte lijn van de poulefase op het EK voetbal is ingezet. Vandaag valt het doek over zowel groep C als groep D. In beide groepen is nog geen groepswinnaar bekend, en moeten landen als Nederland, Frankrijk en Engeland nog vechten om hun status waar te maken. Oostenrijk maakt in groep C zelfs nog aanspraak op groepswinst. Spanning troef op dag twaalf van het EK. 

Meer krantenkoppen in België

Dagcentrum Mandelrust in Ingelmunster viert zilveren jubileum

Dagcentrum Mandelrust in de Weststraat bestaat 25 jaar. Dat is al een kwarteeuw van toegewijde zorg, steun en onvergetelijke momenten. Die mijlpaal vierden ze niet alleen om terug te kijken op de vele successen en mooie herinneringen, maar ook om vooruit te kijken naar een veelbelovende toekomst.
The post Dagcentrum Mandelrust in Ingelmunster viert zilveren jubileum appeared first on

Lees meer »

Kim Clijsters (41) zit al vroeg in de perimenopauze. Gynaecoloog: “Bij 1 procent van de vrouwen zelfs nóg vroeger”

Gewezen toptennisster Kim Clijsters zit in de perimenopauze en deelt dat in een ongewoon intiem filmpje op sociale media. Opmerkelijk is haar leeftijd: Clijsters is nog maar 41. Maar wat is de perimenopauze nu juist en waarom treft het Clijsters op die leeftijd al? Twee gynaecologen geven extra uitleg: “41 is inderdaad jong, maar het komt wel vaker voor.”

Lees meer »

Adinkerke krijgt groene doorgang met zitbanken en speeltoestellen

Achter de huizen parallel met de Stationsstraat is de voorbije maanden hard gewerkt aan de realisatie van de Groene Corridor, een recreatieve groene doorgang tot aan de spoorweg. Nu de werken achter de rug zijn, werd de Groene Corridor officieel geopend.
The post Adinkerke krijgt groene doorgang met zitbanken en speeltoestellen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karin Robert (Groen): “Speelterreinen in Brugge moeten avontuurlijker en ecologischer worden”

Tijdens de gemeenteraad pleitte raadslid Karin Robert (Groen) voor meer avontuurlijke en ecologische speelterreinen in Brugge. Ze kreeg maandagavond de steun van raadslid Ilse Coopman (N-VA), die ook ijvert voor inclusieve speelpleinen.
The post Karin Robert (Groen): “Speelterreinen in Brugge moeten avontuurlijker en ecologischer worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zo innig ging het eraan toe bij laatste draaidag Jacky Lafon bij ‘Familie’: “Verdrietig dat het weer gedaan is”

Waar ‘Familie’-fans al jaren voor staan te trappelen, gebeurt vanavond dan eindelijk. De langverwachte comeback van Jacky Lafon (77) wordt waarheid. Na bijna 10 jaar varen, meert het cruiseschip waar Rita Van den Bossche op werkt aan en ziet ze haar geliefde familie terug. Voor heel eventjes dan toch. Samen met Bart (Chris Van Tongelen) treedt ze aan. Reporter Jarne

Lees meer »