Eenzaam is de spits die niet scoort, behalve Lukaku

 

Sommige hebben brute pech, anderen blijven ver onder hun niveau. Euro 2024 is nog niet het toernooi van de topspitsen, al steekt ene Wolfgang Eigentor nu al een hand uit naar de Gouden Schoen als topschutter van het toernooi.

 

Meer krantenkoppen in België

Federale regering gaat asielzoekers in hotels opvangen

De federale regering gaat asielzoekers tijdelijk in vijf hotels en twee opvangcentra onderbrengen. Dat staat te lezen in een nota van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) aan de ministerraad, waarover Het Laatste Nieuws dinsdag bericht. In de hotels en opvangcentra moeten 728 vrouwen en kinderen onderdak vinden.

Lees meer »

Zware aardbeving treft zuidkust van Peru

Een aardbeving met een kracht van 7 heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het departement Arequipa getroffen, aan de zuidkust van Peru. Dat hebben het geofysische instituut van het land en de Amerikaanse geologische dienst gemeld.

Lees meer »

Wim Vandoorne (RC Bissegem): “Allicht mijn laatste seizoen”

RC Bissegem, vorig seizoen met steile ambities gestart, moest uiteindelijk met minder genoegen nemen. Pas nadat Pascal De Vreese het sportieve roer in handen nam, geraakte Racing op kruissnelheid en kwam nog dicht bij een eindrondeticket. Voor komend seizoen houdt voorzitter Marc Cheyns het deze keer voorzichtig: “Een top vijf plaats moet kunnen.”
The post Wim Vandoorne (RC Bissegem):

Lees meer »

Nieuw onthaal en groene barakken in het Vloethemveld gaan open

Op zaterdagnamiddag 29 juni vindt een groots feest plaats op en rond het vernieuwde onthaalplein met twee gerestaureerde groene barakken in Vloethemveld. “Loungehoeken, hangmatten, straattheater, kriebelbeestjes zoeken en de nieuwe tentoonstelling in de groene barakken zorgen ervoor dat het een boeiende namiddag wordt”, aldus projectcoördinator Eva Vanhuyse.
The post Nieuw onthaal en groene barakken in het Vloethemveld gaan open

Lees meer »

De eerste echte concurrent van Bart De Wever (N-VA) in Antwerpen is bekend. En dat kan de federale formatie door elkaar schudden

De Belgische politiek zit vol verrassingen. Want twee weken na de verkiezingen weten we al hoe vier van de zes Belgische regeringen er de komende vijf jaar zullen uitzien. Ook de kaarten voor Bart De Wever (N-VA) om premier te worden liggen beter dan iemand voor 9 juni had durven voorspellen. Maar om dat ook effectief te worden, schuilt er

Lees meer »

BEKIJK: Kajakken in het groen op de Demer tussen Herkenrode en Kuringen

Vanaf vandaag kan je kajakken aan de abdij van Herkenrode in Hasselt. Tijdens een tochtje van anderhalf uur vaar je tussen de bomen en het riet tussen de abdij van Herkenrode en Kuringen. "We nemen even pauze tijdens het broedseizoen, maar het is wel de bedoeling dat dit een blijvertje is", zegt Paul Lambrechts, directeur van de abdijsite.

Lees meer »

Familienaam wijzigen in Elsene gratis vanaf 1 juli

Vanaf 1 juli is het in Elsene mogelijk om je familienaam gratis te veranderen aan een gemeenteloket. Dat kondigt burgemeester Christos Doulkeridis aan op de sociale media. Voorwaarden zijn wel dat je kan kiezen tussen ofwel één van de achternamen van je ouders, ofwel dat je die allebei draagt.

Lees meer »

Diefstal “voor het goede doel” levert zeventiger 20 maanden cel op

Naar eigen zeggen had de 70-jarige Fransman Stanislas O. enkel goede bedoelingen, maar nu loopt hij toch tegen een celstraf van twintig maanden op. Hij pleegde dertien feiten van diefstal om de spullen “op te sturen naar Oekraïne.”
The post Diefstal “voor het goede doel” levert zeventiger 20 maanden cel op appeared first on KW.be.

Lees meer »

Robot of een echte vrouw? Restaurantgangers kunnen ogen niet geloven wanneer hun eten opgediend wordt

Er wordt hard gewerkt aan technieken om robots er realistischer uit te laten zien, maar in China denken sommige restaurantgangers dat ze al door een hoogtechnologische machine worden bediend. In een restaurant in Chongqing gebruikt eigenaar Li namelijk haar passie voor dansen – en dan voornamelijk streetdance – om zich voort te bewegen als een robot. En daar is ze

Lees meer »