Denemarken stoot als tweede door dankzij UEFA-handboek, Servië uitgeschakeld

Evenveel punten, goals voor, tegen, onderlinge resultaten. En toch is Denemarken tweede, in plaats van Slovenië. Met dank aan het Grote UEFA Regelboek 

Meer krantenkoppen in België

WEERBERICHT. Tot 28 graden vandaag, morgen nog warmer en ook de eerste week van de zomervakantie krijgen we mooi weer

We krijgen warm zomerweer vandaag. De temperaturen lopen op tot 28 graden. Morgen wordt het nog warmer. “Het wordt warmer en warmer, we bouwen op richting woensdag”, zegt onze weervrouw Jill Peeters. Vanaf donderdag krijgen we dan weer enkele buien en onweer. In het weekend blijft het wel droog en ook volgende week is de zon weer van de partij.

Lees meer »

Na Patricia uit ‘B&B zoekt lief’ reageert ook An Lemmens op plotse overlijden van Kurt: “Ik leerde hem kennen als een geëngageerde en zorgzame man”

Kurt, een deelnemer uit het programma ‘B&B zoekt lief’, is onverwacht overleden. Hij stierf door acuut hartfalen, meldt VTM. Kurt zou maandagavond aan de kijker voorgesteld worden in het derde seizoen van ‘B&B zoekt lief’. Patricia, bij wie de man op bezoek ging, reageert aangeslagen: “Hij was altijd lief en respectvol.” Inmiddels reageerde ook An Lemmens, de presentatrice van het

Lees meer »

Ervaren redder getuigt na overlijden jongetje (7) tijdens schooluitstap: “Een kind in de problemen verdwijnt binnen 20 à 60 seconden onder water”

Toen ze samen een ijsje wouden eten, bleek dat er een kindje ontbrak. Aan de zwemvijver van De Mosten voltrok zich deze week een drama dat iedere ouder, begeleider en redder in het hart treft. Redder Sibian De Gussem maakte al 9 reddingen mee. “Een kind in de problemen verdwijnt binnen 20 à 60 seconden onder water.”

Lees meer »

Drugs, geweld en geld langs de Route du Soleil: hoe opgerolde drugsbende uit Peterboswijk mini-Marseille werd

De tentakels van de drugsmaffia uit Marseille reiken tot in onze hoofdstad. Dat werd gisteren duidelijk na een grootschalige operatie van de federale gerechtelijke politie, waarbij het hoofdkwartier van een drugsbende in de beruchte Peterboswijk werd ontmanteld. De bende had de ambitie om de baas van Brussel te worden, met behulp van hun ‘heilige drievuldigheid’: afrekeningen, martelingen en ontvoeringen.

Lees meer »

Een van hen lijkt zelfs een jonge, viriele versie van Biden: twee gouverneurs zouden weleens nieuwe presidentskandidaat kunnen worden

Welke Democraat bekampt Donald Trump in november in de strijd om het Witte Huis? Joe Biden won de voorverkiezingen binnen zijn partij, maar na zijn slechte beurt tijdens het eerste debat, lijkt het plots niet meer zo zeker dat hij ook effectief zal worden afgevaardigd als kandidaat. Als mogelijke alternatieven weerklinken de namen van Gretchen Whitmer (52) en Gavin Newsom

Lees meer »

Van vakanties aan zee tot de Molenspurters: 20 West-Vlaamse weetjes over Tourdebutant Remco Evenepoel

Dit weekend is het zover: Remco Evenepoel begint in Firenze aan de eerste Ronde van Frankrijk in zijn carrière. De Vlaams-Brabander is de nationale hoop in bange dagen om de eerste Belgische Tourwinnaar sinds Lucien Van Impe in 1976 (!) te worden. Twintig West-Vlaamse weetjes over het 24-jarige fenomeen.
The post Van vakanties aan zee tot de Molenspurters: 20

Lees meer »

Deze legislatuur al meer dan twintig klachten over gemeenteraadsbeslissingen in Tielt: “Administratie verliest hier erg veel tijd mee”

In deze bestuursperiode zijn er bij het Agentschap Binnenlands Bestuur al 24 klachten binnengelopen over Tieltse gemeenteraadsbeslissingen. En dat leidt tot veel frustratie bij het schepencollege en bij de algemeen directeur. “Inhoudelijk hebben de klachten telkens weinig om het lijf, maar de administratie verliest er erg veel tijd mee.”
The post Deze legislatuur al meer dan twintig klachten over

Lees meer »