Céline Dion toont schrijnende strijd tegen ziekte in documentaire: “Ik slikte Valium om optredens door te komen”

“Moeten we de camera’s uitzetten?” Het zijn beklijvende beelden in de documentaire ‘I Am: Celine Dion’: de zangeres die tijdens een acute aanval van haar stiff-person-syndroom tien minuten lang spasmen moet verbijten. Maar net die rauwe realiteit wil Céline Dion (56) aan de mensen tonen, hoe hard ze voor haar leven vecht. Het levert aangrijpende televisie op, waarbij Dion alles op tafel gooit. “De leugen is te zwaar om nu nog te dragen.” 

Meer krantenkoppen in België

Duitse waaghals beschrijft levensgevaarlijke beklimming Antwerpse kathedraal: “Het lukte ons dankzij een fout van een werknemer”

“Ik heb geen kwade bedoelingen.” Dat zegt een van de kathedraalklimmers, een week nadat hun levensgevaarlijke tocht naar de top van de Antwerpse kathedraal viraal ging. In een uitgebreid gesprek met de Duitse waaghals vertelt hij over de voorbereidingen, het gevaar en hoe enkele fouten van werknemers hen hielpen om tot aan de piek te raken. “Ik had geluk dat

Lees meer »

Vijf jaar cel voor verkrachting van bevriende studente op kot in Brugge

Een 33-jarige Egyptenaar is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot vijf jaar effectieve gevangenisstraf en 400 euro boete wegens verkrachting en verboden wapenbezit. Ahmed K. vergreep zich aan een 23-jarige studente die hem een slaapplaats had aangeboden. Het openbaar ministerie had zes jaar cel gevorderd.
The post Vijf jaar cel voor verkrachting van bevriende studente op kot in

Lees meer »

Remco Evenepoel in het hooggebergte: is 8,5% zijn breekpunt? En waar is hij levensgevaarlijk voor zijn concurrenten?

Wat kan Remco Evenepoel (24) bergop? Het is de vraag van één miljoen, want ook deze Tour zal in het hooggebergte beslist worden. Kan onze landgenoot wedijveren met de absolute wereldtop? Klimt hij goed genoeg om mee te doen voor de hoofdprijzen? Wij analyseerden alvast alle bergetappes die Evenepoel reed sinds hij prof werd. Vandaag deel 1: wat zeggen de

Lees meer »

Nieuwe wandel- en fietsroutes doorheen Koksijde en Veurne brengen eerbetoon aan kunstenaar Paul Delvaux

Het Paul Delvauxmuseum was de uitgelezen locatie om de gloednieuwe wandel- en fietsroutes voor te stellen rond het leven en werk van de wereldberoemde kunstschilder Paul Delvaux, die dertig jaar geleden overleed in Veurne. De twee wandelroutes, de twee fietsroutes en een nieuwe podwalk worden gepresenteerd in een praktische box.
The post Nieuwe wandel- en fietsroutes doorheen Koksijde en

Lees meer »

Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op site Sport Vlaanderen

Vrijdagavond werd bij Sport Vlaanderen Waregem de gloednieuwe all weatherpiste voorgesteld. Het stadsbestuur en vzw De Gaverbeek investeerden in een grote piste die het ganse jaar door gebruikt kan worden. Daarnaast werd ook een extra longeerpiste ingericht. “Dit is een bijzonder moment in onze geschiedenis”, reageert directeur Wim Vanderschueren.
The post Rijvereniging De Gaverbeek opent gloednieuwe all weatherpiste op

Lees meer »

Team Burgemeester stelt kandidaten voor

Het huidige Liberaal 2018 trekt naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober als Team Burgemeester, en stelde als eerste partij haar kandidaten voor. Op de lijst vinden we bekende en minder bekende namen, maar het geheel zal een ambitieuze ploeg zijn, verzekert lijsttrekker en huidig burgemeester Lieven Cobbaert (38).
The post Team Burgemeester stelt kandidaten voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Erika (38) ontdekt ’s ochtends dat een onbekende een tent heeft opgezet in haar voortuin: “Zat aardbeientaart te eten”

Erika White (38) werd maandag al om half zeven ’s ochtends wakker gemaakt door haar zoontje omdat hij een tent in hun voortuin had zien staan. De Britse moeder uit Dartford ging onmiddellijk kijken en zag dat er inderdaad een onbekende man voor haar huis kampeerde. “Hij zat een aardbeientaart te eten”, aldus Erika, die hem beleefd vroeg om te

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. Meunier op applaus onthaald bij terugkeer op trainingsveld, Witsel blijft opnieuw binnen

In hun laatste en beslissende groepswedstrijd nemen de Rode Duivels het op tegen Oekraïne. De Belgen hebben minstens één punt nodig om zich te plaatsen voor de achtste finale. Op de dag voor de partij staat bondscoach Domenico Tedesco samen met Amadou Onana de pers te woord. Maar eerst trainen de Belgen voor hun vertrek naar Stuttgart nog in Ludwigsburg.

Lees meer »

Odette (69) en Paul (70) uit Poperinge nemen deel aan Open Tuinen: “We hadden nog nooit zoveel werk door de regen”

Er lijkt geen einde te komen aan de diepe stadstuin achter de rijwoning van Odette (69) en Paul (70) Vancayzeele in Poperinge. Ze zetten dit weekend andermaal hun romantische rozentuin open voor het publiek. “We hadden nog nooit zoveel werk door de regen, onze rozen liepen zelfs twee keer onder.”
The post Odette (69) en Paul (70) uit Poperinge

Lees meer »