Britse prinses Anne in ziekenhuis nadat paard tegen haar hoofd stampte: “Ik weet niet meer wat er gebeurd is”

De Britse prinses Anne (73) belandde afgelopen weekend in het ziekenhuis nadat ze een zware val maakte van haar paard, waarna het dier tegen haar hoofd schopte. “Ik weet niet meer wat er gebeurd is”, zegt ze daar zelf over. 

Meer krantenkoppen in België

Koeien zoeken naar afkoeling en baden pootje in de IJzer

Niet alleen de mensen krijgen het warm door de zomerse temperaturen, maar ook de koeien in de weiden langs de IJzer zoeken afkoeling. Zoals hier in Pollinkhove bij Lo-Reninge. Enkele koeien lieten er zich verleiden om pootje te baden in de rivier. Het is alvast een mooi beeld.
The post Koeien zoeken naar afkoeling en baden pootje in de

Lees meer »

Politie vindt stilstaande wagen met draaiende moter en dronken bestuurder slapend achter het stuur op Expressweg in Waregem

Met draaiende motor, lichten in werking maar wel in slaap achter het stuur. In die toestand kon een 50-jarige automobilist langs de Expressweg in Waregem aangetroffen worden. Hij bleek teveel gedronken te hebben.
The post Politie vindt stilstaande wagen met draaiende moter en dronken bestuurder slapend achter het stuur op Expressweg in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Allereerste Plop-Up Shop aan de kust opent feestelijk de deuren: “Primeur voor Nieuwpoort”

Op vrijdag 28 juni werd in de Albert I Laan de Plop-Up Shop feestelijk geopend, een unieke mijlpaal voor Nieuwpoort en de allereerste Plop-Up winkel aan de Belgische kust. Het evenement vond plaats om 16 uur en werd bijgewoond door Carl Lenaerts, CEO van Plopsa, en Geert Vanden Broucke, burgemeester van Nieuwpoort. De opening werd extra speciaal door de aanwezigheid

Lees meer »

Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien”

Een 50-jarige man uit Oekraïne riskeert één jaar cel voor aantasting van de seksuele integriteit en exhibitionisme. Tussen de slachtoffers zat een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.
The post Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man (46) die dronken en zonder rijbewijs ongeval veroorzaakt al voor de elfde keer veroordeeld: “Je zal het moeten voelen”

Ooit opnieuw nog eens legaal met de auto rijden. Voor een 46-jarige automobilist is dat na vandaag opnieuw weer iets moeilijker geworden. Hij kreeg onder meer een rijverbod van 5 jaar. Wat spookte hij dit keer uit en wat gebeurde er vroeger al?…
The post Man (46) die dronken en zonder rijbewijs ongeval veroorzaakt al voor de elfde keer

Lees meer »

Een bescheiden huwelijk, maar wel een met bijzondere details: zo trouwde VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer

Voor een keer zélf het nieuws van de dag. VTM NIEUWS-anker Birgit Herteleer (33) zei zaterdag in Antwerpen ja tegen haar grote liefde, ondernemer Jens De Maere (34). Alle clichés gingen daarbij overboord, zo onthult de bruid. Zo was er een hele grote vol-au-vent-koek in plaats van een bruidstaart. “Jens en ik houden niet van het klassieke trouwgebeuren.”

Lees meer »