Zware brand, vernietigende recensies en gestopt met restaurant ondanks veel klanten: verdachte van Tenerife-moord legde zakelijk brokkenparcours af

Een verwoestende brand, vernietigende recensies, en ruzie met medewerkers. De Belg die er door het Spaanse gerecht van verdacht wordt achter de misdaden tegen het Vlaamse koppel Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66) op Tenerife te zitten, legde de afgelopen jaren als ondernemer een brokkenparcours af.

 

Meer krantenkoppen in België

Cercle Brugge begint al weer te trainen voor het nieuwe seizoen: “We zullen opnieuw jonge én sterke groep hebben”

Nadat ze donderdag en vrijdag medische en fysieke proeven ondergingen, hernam trainer Miron Muslic van Cercle Brugge maandag in de namiddag in de zon de trainingen. Da Silva Lopez, doelman Bruzzese, beiden einde contract, Siquet, Semedo en Lemaréchal waren er niet bij. Zij keerden na hun uitleenbeurt terug naar hun ploeg van herkomst.
The post Cercle Brugge begint al

Lees meer »

Minister Vandenbroucke verlengt beperkingen voor Ozempic

Artsen en apothekers moeten minstens tot februari volgend jaar het geneesmiddel Ozempic voorbehouden voor patiënten met diabetes type 2 of een te hoog BMI. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) beslist, nu is gebleken dat de beperkte beschikbaarheid van het medicijn nog zeker tot dan zal aanhouden.

Lees meer »

Finland begint met (beperkte) vaccinatie tegen vogelgriep

Finland start met een beperkte vaccinatiecampagne tegen vogelgriep. Dat heeft het Finse Instituut voor Volksgezondheid en Welzijn aangekondigd. De vaccins zijn bedoeld voor personen die een hoger risico lopen. Volgens persbureau Reuters wordt Finland het eerste land dat dergelijke vaccins aan mensen zal toedienen.

Lees meer »

Coupplegers Bolivia voor zes maanden vastgezet

Het Boliviaanse ministerie van Justitie heeft vrijdag drie hoge militairen die achter de mislukte coup van woensdag zaten voor zes maanden vastgezet. Onder hen is generaal Juan José Zúñiga, die de leiding zou hebben gehad over de beoogde staatsgreep.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Russisch regeringsvliegtuig onderweg naar VS – “Zelensky komt naar EU-top in Brussel”

Er is een Russisch regeringsvliegtuig onderweg naar luchthaven JFK in New York. Het doel van de trip is niet bekend. Opmerkelijk: na de Russische dreigementen tegen Washington die volgden op de Oekraïense raketaanval op de havenstad Sebastopol afgelopen weekend, hebben de Amerikaanse en de Russische ministers van Defensie gisteren voor het eerst sinds maart vorig jaar met elkaar gesproken. Lees

Lees meer »

Geen proces tegen Conner Rousseau voor racistische uitspraken

De Dendermondse correctionele rechtbank besliste vandaag dat de zaak rond de racistische uitspraken over de Romagemeenschap, die het Vooruit-boegbeeld Conner Rousseau in september deed in een café in Sint-Niklaas, onontvankelijk wordt verklaard wegens geen rechtstreeks belang. De politicus moet zich dus niet voor een rechter verantwoorden.

Lees meer »

Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds: “Dol op koffie en ontbijten”

Na twaalf jaar zette Li Vandamme, partner van vrt-journalist Lieven Verstraete, een punt achter de uitbating van haar bekende koffiebar Li o Lait in de Dweerstraat. De koffiebar wordt overgenomen door Frieda Nys, die met haar man al een mobiele koffiebar runt en de zaak herdoopt tot Coffee Birds.
The post Frieda herdoopt Li o Lait tot Coffee Birds:

Lees meer »