Zijn ouders kwamen blootsvoets door de Sahara: het ongelooflijke verhaal van ‘de Spaanse Doku’ Nico Williams

 

België heeft Jeremy Doku, Spanje heeft Nico Williams: 21 jaar, een dribbelvaardige en razendsnelle linksbuiten met roots in Ghana. De Bask is vandaag een van de sterren van Euro 2024, maar aan die hemelbestorming gaat een onwaarschijnlijk levensverhaal vooraf.

 

Meer krantenkoppen in België

Parasol waait weg en doorboort been van vrouw

Een vrouw is gewond geraakt op Cocoa Beach, ten oosten van Orlando in de VS, toen een gehuurde parasol plotseling in haar been terechtkwam. Ze bracht samen met haar familie een dag door op het strand toen een onverwachte felle windvlaag de parasol losrukte en de lucht in blies. Bij de landing kwam de punt van de parasol hard neer

Lees meer »

Leerlingen met beperking van Ter Bruyninge beleven de dag van hun leven met ritje op de motor: “Bang? Neen! Waarom zou ik?”

Toen de Kortrijkse school Athena Campus Ter Bruyninge aan de Motoclub Blue Angels vroeg om voor een groep jongeren met een beperking een motorritje te organiseren, aarzelden ze geen seconde. Een twintigtal jongeren durfde het aan om mee te rijden.
The post Leerlingen met beperking van Ter Bruyninge beleven de dag van hun leven met ritje op de motor:

Lees meer »

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Om Brahim op zijn bakkes te slaan kwam ik met plezier terug”: maar maakt Niko ook comeback in seizoensfinale ‘Familie’?

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om hen

Lees meer »

Rode Duivels genadeloos uitgefloten: Vertonghen met vragende armen naar fans, boze De Bruyne stuurt ploegmaats naar binnen

Na hun flauwe pot, waar die 0-0 tegen Oekraïne vasthouden duidelijk het belangrijkste was, werden de Rode Duivels opvallend hard uitgefloten door de Belgische fans. Vertonghen ging op een gegeven moment met vragende armen richting de supporters. Een boze De Bruyne stuurde zijn teammaats naar binnen. De fans werden dus niet gegroet, ongeziene taferelen zijn het.

Lees meer »

“Dit is de meest vrouwvriendelijke lijst”: Alternatief24 stelt namen verkiezingen voor met Vicky Dereere als lijsttrekker

Alternatief24, dat recent uit de assen van 8450anders verrees en kandidaten met onder meer een N-VA- en Groenstempel verzamelt, heeft op maandag 24 juni zijn (bijna) volledige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen voorgesteld. Vicky Dereere, vandaag nog fractieleider voor N-VA, zal de lijst trekken. “Dit wordt met nu al 11 vrouwen de meest vrouwvriendelijke lijst op het stembiljet. Maar beoordeel ons

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »