Wie verloor een (gouden) trouwring op het recyclagepark in Harelbeke?

Een bezoeker van het IMOG recyclagepark in Harelbeke heeft per ongeluk iets meer achtergelaten dan enkel afval: in de buurt van de PMD-containers vond een medewerker van het park een trouwring terug. “Ik zou de ring heel graag terugbezorgen aan de persoon die hem verloor, dat zou me enorm veel plezier doen”, klinkt het bij de eerlijke vinder.

Het gaat over een brede, goudkleurige ring met een inscriptie. Enerzijds staan de initialen ‘G-R’ aan de binnenkant gegraveerd, daarnaast ook de (vermoedelijke) trouwdatum 30-12-11. Dinsdag zal de man de ring binnenbrengen bij de lokale politie, waar de rechtmatige eigenaar zich zal moeten identificeren om de ring op te halen. Wie denkt dat het over zijn/haar/hun ring gaat, mag ook contact opnemen met [email protected].

The post Wie verloor een (gouden) trouwring op het recyclagepark in Harelbeke? is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

NMBS-dubbeldekstreinen krijgen 40-tal stopcontacten per rijtuig

De M6-dubbeldeksrijtuigen van de NMBS krijgen een verregaande onderhoudsbeurt. Daarbij wordt ook de uitrusting van de treinen gemoderniseerd, voor meer comfort voor de reiziger. Zo zullen de rijtuigen in de toekomst in plaats van zes, een veertigtal stopcontacten tellen, zegt de openbaarvervoersmaatschappij dinsdag in een persbericht.

Lees meer »

Na het afzeggen van Evenepoel en co: federatie houdt vast aan BK-startplicht én wil startregels tijdrit verstrengen

Remco Evenepoel zegde afgelopen weekend af voor het BK wielrennen, en hij was niet alleen. Nog vijf anderen leverden een ziektebriefje in. Ook voor het BK tijdrijden was er weinig animo. Maar de startplicht voor de wegrit opheffen, daar wil Belgian Cycling niet van weten. “Wij overwegen ook ernstig om voortaan de vijf grootste Belgische merkenploegen te verplichten om minstens

Lees meer »

Na jaren vol ellende kan Japanse keizerin Masako eindelijk weer lachen: “Ze was krijgsgevangene in haar eigen paleis”

De Japanse keizer Naruhito (64) en keizerin Masako (60) genieten nog na van hun staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. Het keizerspaar nam deel aan diverse activiteiten met koning Charles (75) en koningin Camilla (76), maar het meest opvallend was de stralende glimlach van de keizerin. Nadat ze jarenlang leed aan een zware depressie en volledig uit de openbaarheid verdween, kan

Lees meer »

Twee jaar cel voor gewapende overval op nachtwinkel

Een 43-jarige man uit Oudenburg is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot twee jaar effectieve gevangenisstraf voor een gewapende overval. Bjorn I. maakte de inhoud van de kassa buit in een nachtwinkel in Zandvoorde.
The post Twee jaar cel voor gewapende overval op nachtwinkel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Finland begint met (beperkte) vaccinatie tegen vogelgriep

Finland start met een beperkte vaccinatiecampagne tegen vogelgriep. Dat heeft het Finse Instituut voor Volksgezondheid en Welzijn aangekondigd. De vaccins zijn bedoeld voor personen die een hoger risico lopen. Volgens persbureau Reuters wordt Finland het eerste land dat dergelijke vaccins aan mensen zal toedienen.

Lees meer »

Zeventiger blijft in de cel voor moord op echtgenote in Zerkegem

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 74-jarige man uit Zerkegem met een maand verlengd op verdenking van moord. Noël D. gaf toe dat hij met een hamer op het hoofd van zijn 74-jarige echtgenote sloeg.
The post Zeventiger blijft in de cel voor moord op echtgenote in Zerkegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De schade aan het hout is helaas bijzonder groot”: nieuw vlonderpad in Sleihage is drie dagen na officiële inhuldiging al kapot

Het gloednieuwe houten wandelpad in de Gravenswegel in Sleihage werd pas maandag officieel ingehuldigd, maar is nu al kapot. Aan het begin van het pad, dat deel uitmaakt van een nieuwe wandelroute in Hooglede, lijken vandalen in de loop van woensdagnamiddag stevig te hebben toegeslagen.
The post “De schade aan het hout is helaas bijzonder groot”: nieuw vlonderpad in

Lees meer »

Motorrijder (59) zwaargewond na botsing met fietsster: man zat gekneld onder motor

Bij een verkeersongeval in het centrum van Aartrijke, een deelgemeente van Zedelgem, zijn woensdag op het middaguur twee gewonden gevallen. Een 59-jarige motorrijder en een 53-jarige fietsster kwamen met elkaar in botsing waarna beiden op de grond vielen. De motorrijder zat na het ongeval gekneld onder zijn tweewieler waarna de brandweer opgeroepen werd voor een bevrijding. Hij raakte zwaargewond.

Lees meer »