Vlaamse regering vormen is moeilijker dan het lijkt

Voor Vlaams formateur Matthias Diependaele breken cruciale weken aan. Als regisseur moet hij ervoor zorgen dat zijn N-VA met Vooruit en CD&V een gedragen regeerakkoord presenteert. Die klus mag dan misschien minder complex zijn dan een federale regering vormen, toch zijn er nog flink wat valkuilen.

 

Meer krantenkoppen in België

Twee jaar effectieve celstraf door vulgaire berichten naar justitieassistente

Een 29-jarige Oostendenaar is door de Brugse correctionele rechtbank alsnog tot twee jaar effectieve gevangenisstraf veroordeeld voor een gewapende overval. S.L. kreeg in eerste instantie twee jaar cel met uitstel, maar hij leefde zijn voorwaarden niet na. De beklaagde bestookte zijn justitieassistente met schunnige berichten.
The post Twee jaar effectieve celstraf door vulgaire berichten naar justitieassistente appeared first on

Lees meer »

Heidi Malengier (51) is nieuwe algemeen directeur van Mesen

Op de gemeenteraadszitting van maandag 24 juni werd er een nieuwe algemeen directeur aangesteld. De 51-jarige Heidi Malengier zal vanaf 1 oktober aan haar nieuwe job beginnen. Nu is ze nog directeur van de groendienst bij de Provincie West-Vlaanderen.
The post Heidi Malengier (51) is nieuwe algemeen directeur van Mesen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Producent van ‘Pirates of the Caribbean’ geeft update over de toekomst van de films: “Er zijn twee scripts in de maak”

Goed nieuws voor fans van ‘Pirates of the Caribbean’. Er zijn momenteel namelijk niet één, maar wel twee nieuwe scripts in de maak. Dat heeft Jerry Bruckheimer (80), producent van de films, laten weten in een interview met ‘Collider’. Volgens Bruckheimer is de kans ook groot dat de films in kwestie er effectief zullen komen, want ook Disney zelf blijkt

Lees meer »

De Tour de France win je in de keuken

03:01 De Ronde van Frankrijk wordt de komende drie weken ook een race naast de fiets. De koers is in de ban van een kennissprint in functioneel eten om te presteren, in de bekende jacht op elk procent winst…

Lees meer »