Verloren zoon Michael Vroemans komt thuis bij ‘Familie’: “Contact met tv-papa Jan nooit verloren”

Alles wijst erop dat het einde van ‘de oer-soapfamilie’ Van den Bossche in zicht is. Na jaren sakkeren krijgt de bomma haar langverwachte reünie, maar een bomaanslag zou haar geliefde familie fataal kunnen worden. De vele comebacks maken ook in het echt veel emoties los op de set. Zo geniet Jef De Smedt (Jan) intens van opnieuw samenspelen met ‘zijn kinderen’. Later deze week volgen Rita en Bart, maar vandaag is het aan Maarten (Michael Vroemans). Reporter Jarne was er in april bij tijdens de opnames. Kijk mee in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Noord-Korea test ontwikkeling raketten met meerdere kernkoppen

Noord-Korea heeft volgens staatspersbureau KCNA met succes een test uitgevoerd gericht op de ontwikkeling van raketten met meerdere kernkoppen. Zuid-Korea gelooft er niets van en spreekt van “bedrog” om een mislukte lancering te maskeren. Gisteren had Noord-Korea nog een raket gelanceerd die volgens de Zuid-Koreanen in de lucht was ontploft.

Lees meer »

LIVEBLOG ENGELAND-SLOVENIË. Verzekeren Engelsen zich van groepswinst?

Engeland mag dan wel al geplaatst zijn voor de achtste finales op het EK voetbal, toch loopt het stroef. Tegen Slovenië wil het de groepswinst veiligstellen. Maar: Engeland-Slovenië is ook een belangrijk duel voor onze Rode Duivels. Als Slovenië verliest, is de derde uit onze groep namelijk altijd zeker van de volgende ronde. Denemarken-Servië, de andere match in groep C,

Lees meer »

Clubbestuur Eendracht Aalst zet stap terug: “Vanaf de eerste dag hebben de burgemeester en de sportschepen ons racistisch behandeld”

Het clubbestuur van Eendracht Aalst zet een stap terug, zo laten ze weten in een post op sociale media. Tegelijkertijd halen ze hard uit naar het stadsbestuur van Aalst, dat volgens hen de grote schuldige is van de totale neergang van Eendracht Aalst het afgelopen seizoen. “Wij kwamen om de slapende reus wakker te maken, maar we zien dat deze

Lees meer »

Schatrijk, ongrijpbaar en levensgevaarlijk: cocaïnekoning “Bolle” Jos Leijdekkers riskeert nog maar eens lange celstraf

In Nederland weet drugsbaron "Bolle" Jos Leijdekkers vandaag of hij (opnieuw) een jarenlange celstraf krijgt, voor cocaïnesmokkel en het geweld dat daarmee gepaard gaat. Al is het nog maar de vraag of hij er wakker van ligt. Al jarenlang slaagt hij erin om uit de mazen van het politienet te blijven. Het portret van een meedogenloze en (schijnbaar) ongenaakbare drugskoning.

Lees meer »

Rob Merchie (35) kijkt uit naar zijn derde Tour als verzorger van Remco Evenepoel: “Hij is eigenlijk ook maar een gewone mens”

Rob Merchie (36) uit Otegem begint dit weekend aan zijn derde Ronde van Frankrijk als verzorger bij Soudal-Quick-Step, de ploeg van Remco Evenepoel. “Als personeel zo’n evenement van dichtbij mogen meemaken, dat is heel speciaal”, vertelt de ex-jeugdwielrenner van KSV Deerlijk.
The post Rob Merchie (35) kijkt uit naar zijn derde Tour als verzorger van Remco Evenepoel: “Hij is

Lees meer »

Overheid betaalt 100.000 euro aan verkeerde persoon: “Hoe is het mogelijk dat zo veel geld zo lang op die foute rekening bleef staan?”

Inga Verhaert, gemeenteraadslid voor Vooruit in Kalmthout, heeft ontdekt dat het Agentschap Opgroeien meer dan 100.000 euro uitbetaalde aan kinderopvang ’t Heidetreintje, in plaats van aan het OCMW. Het geld was bestemd voor meerdere onthaalouders, maar kwam bij één persoon terecht en bleef enkele maanden op diens rekening staan. “Hoe is dat in godsnaam mogelijk?”

Lees meer »

KIJK. Jessica Biel steunt echtgenoot Justin Timberlake tijdens optreden in New York, een week na zijn arrestatie

Actrice Jessica Biel (42) en Justin Timberlake (43) hebben ludieke filmpjes gedeeld op hun sociale media. Vorige week kwam de zanger nog in het oog van een mediastorm terecht nadat hij werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Maar het koppel doet hun uiterste best om het positief te houden tijdens zijn ‘Forget Tomorrow World Tour’. Zo zien we Jessica dansen

Lees meer »