Tweede zege tegen Dallas brengen Washington Mystics en Julie Vanloo van laatste plaats weg in WNBA

Een dag na een 69-97-overwinning in Texas heeft Washington Mystics zondag ook op eigen terrein gewonnen van Dallas Wings. In de Amerikaanse hoofdstad werd het 92-84. Dankzij die vierde zege van het seizoen – op zeventien wedstrijden – geeft het team van Belgian Cat Julie Vanloo de rode lantaarn in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie WNBA door aan Dallas.

Vanloo startte opnieuw in de basis. In 22 minuten en 36 seconden was ze goed voor 8 punten (1/4 3pts, 2/4 2pts, 1/2 vrijworpen), 2 rebounds en 3 assists.

De Mystics begonnen het seizoen met twaalf nederlagen op rij, maar wonnen nu vier van hun vijf jongste duels.

The post Tweede zege tegen Dallas brengen Washington Mystics en Julie Vanloo van laatste plaats weg in WNBA is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Een van hen lijkt zelfs een jonge, viriele versie van Biden: twee gouverneurs zouden weleens nieuwe presidentskandidaat kunnen worden

Welke Democraat bekampt Donald Trump in november in de strijd om het Witte Huis? Joe Biden won de voorverkiezingen binnen zijn partij, maar na zijn slechte beurt tijdens het eerste debat, lijkt het plots niet meer zo zeker dat hij ook effectief zal worden afgevaardigd als kandidaat. Als mogelijke alternatieven weerklinken de namen van Gretchen Whitmer (52) en Gavin Newsom

Lees meer »

Zijn leerkrachten of redders in fout als kind verdrinkt tijdens schooluitstap? “Alles hangt af van hoe ze toezicht hielden”

Er waren verschillende leerkrachten en enkele redders aanwezig. En toch verdronk een jongen van 7 jaar tijdens een klasuitstap in de zwemvijver van een recreatiedomein. Het onderzoek naar de precieze omstandigheden loopt. Maar riskeren de leerkrachten of de redders vervolging? Een professor strafrecht legt uit wat de mogelijkheden nu zijn.

Lees meer »

“Ze moeten excuses aanbieden”: Roemeense bondscoach emotioneel na gelijkspel tegen Slovakije

Slovakije kon zijn perspectief op de groepswinst niet waarmaken – die is voor Roemenië na de onderlinge 1-1. Beide teams vierden de KO-fase met dat gelijkspel, maar niet dat ze het op een akkoordje gegooid hadden. De VAR bepaalde mee het resultaat met een discutabele strafschop die Razvan Marin voor Roemenië kon omzetten: “We hebben miljoenen Roemenen blij gemaakt.” De

Lees meer »

Tieners naar rechtbank die jongen urenlang mishandelden en vernederden tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. D. riskeert zes jaar cel.

Lees meer »