TOURSELECTIES. Zeven Belgen bij Lotto Dstny – Indrukwekkende ploeg rond Pogacar

Volgende week zaterdag (29 juni) gaat de Tour de France van start. Verschillende ploegen hebben intussen bevestigd met welke renners ze, zonder ongelukken, aan de start zullen staan in Firenze. Zo bevestigde Visma-Lease a Bike dat Wout van Aert en Jonas Vingegaard van de partij zullen zijn. Ook Tadej Pogacar kent zijn ploegmaats. Ontdek de selecties hieronder! 

Meer krantenkoppen in België

Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix

Koen Van Hout wordt de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix in Knokke. Hij brengt 25 jaar ervaring mee van de Mercedes Group, waar hij diverse functies bekleedde in marketing, sales, aftersales, logistiek en algemeen management.
The post Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rassemblement National van kandidaat-premier Jordan Bardella (28) op kop bij eerste ronde parlementsverkiezingen: “Extreemrechtse golf trekt over Frankrijk”

De eerste ronde van de parlementsverkiezingen in Frankrijk zijn gewonnen door het Rassemblement National (RN) van kandidaat-premier Jordan Bardella (28). De partij kreeg 33 procent van de stemmen, zo melden Franse media zondagavond op basis van schattingen. De daadwerkelijke resultaten komen later vanavond binnen. Ondertussen protesteren honderden linkse activisten in hoofdstad Parijs. Dit artikel zal voortdurend worden bijgewerkt met de

Lees meer »

Muziekfestival Rocktopus in Gistel steunt lokale jeugd

Op zaterdag 29 juni vindt op het einde van de Zomerloosstraat, voorbij sportcomplex Ghistelehof, de negende editie van muziekfestival Rocktopus plaats. Begin juli volgen op dezelfde locatie nog een comedyavond, chirobarbecue en springkastelenfestival.
The post Muziekfestival Rocktopus in Gistel steunt lokale jeugd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli

Op maandag 8 juli van 18 tot 20 uur organiseert Politie Oostende in het hoofdkantoor in de Lijndraaiersstraat 5 een jobcafé. In een gemoedelijke sfeer kunnen geïnteresseerden in gesprek gaan met collega’s en alle job- en carrièremogelijkheden binnen de politiezone ontdekken.
The post Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ex-burgemeester Piet De Groote in zee met onafhankelijke partij ‘Puur KH’ voor verkiezingen: “Vooral luisteren naar inwoners”

De partij van voormalig burgemeester van Knokke-Heist Piet De Groote gaat voor de gemeenteraadsverkiezingen in zee met de lokale, onafhankelijke partij ‘Puur KH’. De Groote richtte na zijn ontslag als burgemeester met ‘Ja!’ een eigen stadslijst op en bundelt nu de krachten met ‘Puur KH’.
The post Ex-burgemeester Piet De Groote in zee met onafhankelijke partij ‘Puur KH’ voor

Lees meer »

Prijzen stegen in 2023 nog steeds sneller dan lonen in EU

De reële lonen zijn in de Europese Unie in 2023 verder gezakt: ondanks sterkere loonstijgingen en een dalende inflatie is de koopkracht met gemiddeld 0,6 procent gedaald. Dat blijkt uit analyse van het Duitse onderzoeksinstituut WSI van de Hans-Böckler-Stichting, een orgaan van de Duitse vakbonden.

Lees meer »

Kwart nieuwe auto’s is elektrisch

20:34 Elektrische wagens waren in de eerste zes maanden van het jaar goed voor 24,5 procent van de nieuwe inschrijvingen. Dat blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Mobiliteit & Vervoer en secto…

Lees meer »