Russische gevangene die gratie kreeg van Poetin om te vechten, nu beschuldigd van verkrachting en moord op tienermeisje

Een Rus die uit de gevangenis werd vrijgelaten om aan de frontlijn te gaan vechten tegen het Oekraïense leger, is nu beschuldigd van de moord op een 12-jarig meisje. De tiener werd seksueel misbruikt en daarna gewurgd met haar eigen broek.

 

Meer krantenkoppen in België

Spaans hooggerechtshof weigert amnestie voor Puigdemont

Het Spaanse hooggerechtshof heeft vandaag beslist om de omstreden amnestiemaatregel niet toe te passen voor de voormalige Catalaanse minister-president Carles Puigdemont. Hij werd beschuldigd van verduistering van overheidsgeld. Het aanhoudingsbevel tegen hem blijft dus van kracht.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Vanavond de derde match van de Rode Duivels op het EK. En ze weten wat hen te doen staat.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Formule I in het klein”: Racing Club Roeselare organiseert het EK voor telegeleid wagen

Roeselare Sinds vijf jaar racet Racing Club Roeselare met telegeleide wagens op het gloednieuwe circuit op het einde van de Kachtemsestraat, pal langs de E403. Eind augustus organiseren ze het EK, komend weekend komt een internationaal gezelschap kennismaken met het circuit. Een kijkje gaan nemen is gratis.
The post “Formule I in het klein”: Racing Club Roeselare organiseert het

Lees meer »

Bistro (H)eerlijk pakt uit met tweedaags bier- en comedyfeest na Rammstein

De komst van de Duitse rockers van Rammstein biedt ook opportuniteiten voor lokale ondernemers. Zo organiseren Vicky Helsmoortel (44) en Kevin Vandromme (49) van restaurant (H)eerlijk dit weekend een bierfestival en comedyavond.
The post Bistro (H)eerlijk pakt uit met tweedaags bier- en comedyfeest na Rammstein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zwemwedstrijd Damme-Brugge is na vier jaar terug: “We hopen op 500 deelnemers”

Corona, eendenkroos en vorig jaar blauwalg zorgden ervoor dat Damme-Brugge sedert 2019 niet kon plaatsvinden. Voor dit jaar koos de Brugse Zwemkring (BZK) voor een datum eerder op het seizoen. Zondag 30 juni is het zover met als nieuwigheid de zwemwedstrijd over een afstand van één kilometer.
The post Zwemwedstrijd Damme-Brugge is na vier jaar terug: “We hopen op

Lees meer »

Hooggerechtshof VS geeft Trump deels gelijk: president gedeeltelijk immuun tegen vervolging Capitoolrellen, vonnis voor verkiezingen onwaarschijnlijk

Het Amerikaanse Hooggerechtshof in Washington DC heeft met 6 tegen 3 geoordeeld dat Donald Trump deels presidentiële immuniteit genoot tijdens de bestorming van het Capitool in 2021. Een vonnis over Trumps vermeende beïnvloeding van de verkiezingen in 2020 vóórdat de Amerikanen in november naar de stembus gaan, lijkt daardoor steeds minder waarschijnlijk.

Lees meer »