Rusland opnieuw doelwit van terreur, en niet vanuit Oekraïne: “Dit is vervelend voor Poetin”

Bij een reeks terroristische aanvallen in de Russische deelrepubliek Dagestan zijn naast zes terroristen zeker 19 slachtoffers om het leven gekomen. De aanslag werd nog niet opgeëist, maar is meer dan waarschijnlijk het werk van IS. Hoe vervelend is het voor Poetin dat hij niet met de vinger naar het westen kan wijzen?

 

Meer krantenkoppen in België

Niet-eurolanden nog niet klaar voor toetreding tot eurozone

Geen van de zes EU-lidstaten die geen deel uitmaken van de eurozone maar wel wettelijk verplicht zijn om toe te treden, zijn momenteel klaar om die stap te zetten en dus de euro in te voeren. Dat zegt de Europese Commissie in haar nieuwe convergentierapport. Bulgarije staat er het beste voor.

Lees meer »

Geen zakgeld van papa meer nodig? Buitenechtelijke zoon van prins Albert slaat steenrijke erfgename aan de haak

Nee, de geruchten dat hij een modellencarrière ambieerde, klopten niet, verzekerde Alexandre Grimaldi (20). Al houdt hij zich wel bezig met poseren, kledingmerken promoten en de modeweken in Parijs en Milaan bijwonen. Volgens waarnemers doet de buitenechtelijke zoon van Albert van Monaco (66) er alles aan om in de schijnwerpers te blijven. En daar vond hij nu nog een nieuwe

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »

Heidi Malengier (51) is nieuwe algemeen directeur van Mesen

Op de gemeenteraadszitting van maandag 24 juni werd er een nieuwe algemeen directeur aangesteld. De 51-jarige Heidi Malengier zal vanaf 1 oktober aan haar nieuwe job beginnen. Nu is ze nog directeur van de groendienst bij de Provincie West-Vlaanderen.
The post Heidi Malengier (51) is nieuwe algemeen directeur van Mesen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sociale kruidenier, fietsbieb en babytheek binnenkort onder één dak in Izegem

De stad Izegem bundelt na de zomer zijn fietsbieb, babytheek en sociale kruidenier De Stamper onder één dak. De stad vond daarvoor een geschikte locatie in het voormalige pand van Focus Brandstore langs de Roeselaarsestraat. Het initiatief krijgt de toepasselijke naam Circuliz.
The post Sociale kruidenier, fietsbieb en babytheek binnenkort onder één dak in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »