‘Pirates of the Caribbean’-acteur Tamayo Perry (49) overleden na haaienaanval

‘Pirates of the Caribbean’-acteur en gevierd surfer Tamayo Perry (49) is zondag overleden op Hawaii. De Britse krant The Mirror meldt dat hij werd teruggevonden met verschillende haaienbeten nadat hij ging surfen.

 

Meer krantenkoppen in België

Maand rijverbod voor garagist (41) uit Harelbeke na testrit aan 199 km/u: “Reed er niet voor mijn plezier”

“Als garagist moet je toch weten dat je op de openbare weg geen testrit aan dergelijke snelheden moet doen.” De Kortrijkse politierechter was streng voor een 41-jarige garagist uit Harelbeke die op de E17 aan 199 kilometer per uur kon betrapt worden. De uitleg van de man leverde geen voordeel op…
The post Maand rijverbod voor garagist (41) uit

Lees meer »

Families van slachtoffers 7 oktober dienen klacht in tegen UNRWA

Families van mensen die gedood werden bij de aanval van Hamas in Israël, op 7 oktober vorig jaar, hebben maandag klacht ingediend tegen UNRWA, het VN-agentschap voor de Palestijnse vluchtelingen. De nabestaanden beschuldigen de organisatie ervan bijgedragen te hebben aan het bloedbad, blijkt uit gerechtelijke documenten.

Lees meer »

Dagcentrum Mandelrust in Ingelmunster viert zilveren jubileum

Dagcentrum Mandelrust in de Weststraat bestaat 25 jaar. Dat is al een kwarteeuw van toegewijde zorg, steun en onvergetelijke momenten. Die mijlpaal vierden ze niet alleen om terug te kijken op de vele successen en mooie herinneringen, maar ook om vooruit te kijken naar een veelbelovende toekomst.
The post Dagcentrum Mandelrust in Ingelmunster viert zilveren jubileum appeared first on

Lees meer »

Bekende Oostendse fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden

In Oostende is de bekende fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden. Hij werd 72 jaar. Jean-Jacques publiceerde in diverse media, maar maakte ook eigen werk. Hij stelde zijn kunstfoto’s vaak tentoon en maakte ook diverse fotoboeken, veelal met Oostende als thema.
The post Bekende Oostendse fotograaf Jean-Jacques Soenen overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »