Nederlandse vlogger Gio en influencer Lynn verwachten eerste kindje

Nederlandse vlogger Giovanni Latooy (25), beter bekend als Gio, en influencer Lynn Hermanussen (22) zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat maakten ze vanmiddag bekend in een gezamenlijk bericht op Instagram. Ze schrijven dat “woorden niet kunnen omschrijven hoe blij zij zijn”. 

Meer krantenkoppen in België

“Goed zorgen voor wat we hébben”: kersvers Wingens schepen Stefaan Verhelle ziet opvolging Hedwig Kerckhove als praktische inloopperiode

“Het worden grote schoenen om te vullen”, laat de kersverse schepen Stefaan Verhelle (47) in een flyer weten. Als politieke neofiet een ervaren rot als Hedwig Kerckhove opvolgen op amper zes maanden van een nieuw fusiebestuur is geen cadeau. “Toch heb ik de ambitie om als schepen mee het beleid te bepalen. Ik hoop dat mijn ervaring als ondernemer in

Lees meer »

Vier maanden na huwelijksfeest verwachten Kristel en Regi eerste kindje samen: “Ik sta ervan versteld hoeveel sneller mijn buik nu groeit”

In een post over hun ‘MINI’ sunbreak kondigden Regi en Kristel dinsdag aan dat ze samen een eerste kindje verwachten. Regi’s – nog altijd kersverse – echtgenote reageert vanuit Spanje op het heuglijke nieuws: “Regi is in volle overtuiging dat het een jongen wordt, maar weet niet goed hoe hij met jongens moet omgaan.”

Lees meer »

Kijkers denken het mysterie van de seizoensfinale van ‘Thuis’ nu al te hebben ontrafeld: “De makers gaven een duidelijke hint”

Het is nog wachten tot de start van het nieuwe seizoen van ‘Thuis’ op 2 september om te weten te komen hoe de schietpartij in de seizoensfinale precies in elkaar stak, maar op fansites wordt daar nu al druk over gespeculeerd. Eén schijnbaar onopvallend detail leidde daar tot een hele reeks aan puzzelstukjes, die vlot in elkaar leken te vallen.

Lees meer »

Nog drie nieuwe kandidatenbij Team Nieuw Bestuur

Nadat Team Nieuw Bestuur vorige week al Margaux Degandt en Deborah De Smaels voorstelde, maakt het nu nog drie nieuwe namen bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Kathy Top, Steven Dubois en Kelly Vandekerckhove maken hun debuut in de lokale politiek.
The post Nog drie nieuwe kandidatenbij Team Nieuw Bestuur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde, die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht, is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er is geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

Lees meer »

Garden of Art in Desselgem zet de deuren open voor het grote publiek tijdens opentuinweekend: “Mijn passie voor planten is enorm”

Op 29 en 30 juni vind het opentuinweekend opnieuw plaats. Een van de 32 West-Vlaamse tuinen dat zijn deuren openzet voor het grote publiek is Garden of Art in Desselgem.
The post Garden of Art in Desselgem zet de deuren open voor het grote publiek tijdens opentuinweekend: “Mijn passie voor planten is enorm” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekijk: Yves Ngabu luid toegezongen door de fans voor zijn wereldtitelkamp van vanavond in Kinshasa (Congo)

In het Hilton Hotel in Kinshasa kampt Yves Ngabu zaterdagavond 29 juni tegen Kevin Martinez. De Roeselarenaar is houder van de IBO-gordel, de ongeslagen Mexicaan Kevin Martinez is zijn uitdager. Maar Ngabu laat er weinig twijfel over bestaan wie de favoriet is. “Ik ben nog nooit zo sterk geweest.” Een bokser moet zelfvertrouwen uitstralen en dat doet de 35-jarige Ngabu

Lees meer »

“Wij begrijpen dit niet”: Rode Duivels verbaasd dat ze ondanks kwalificatie massaal werden uitgefloten door eigen fans

Na hun flauwe pot, waar die 0-0 tegen Oekraïne vasthouden duidelijk het belangrijkste was, werden de Rode Duivels opvallend hard uitgefloten door de Belgische fans. Vertonghen ging op een gegeven moment met vragende armen richting de supporters. Een boze De Bruyne stuurde zijn teammaats naar binnen. “Wij als groep begrijpen de fans niet”, is Carrasco scherp voor de aanhang.

Lees meer »