“Misschien zit die haarband te strak”: Nederlandse kritiek op Depay neemt toe, spits antwoordt met song

In het Nederlandse kamp keken ze al bij al tevreden terug naar het 0-0-gelijkspel tegen Frankrijk op het EK voetbal. Toch blijven onze noorderburen zitten met het gevoel dat er meer inzat. Met name spits Memphis Depay krijgt kritiek. 

Meer krantenkoppen in België

Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt

Rommelmarkten afschuimen. De meesten doen het voor de gezelligheid maar voor antiquairs als Goedele Aerts van Adesso Antiques is de rommelmarkt meer dan wat slenteren in het zonnetje.
The post Met deze tips scoor je altijd op een rommelmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zij-instromer Corine blikt terug op eerste schooljaar als directeur: “Samenleving moet de kracht voelen van goed onderwijs”

Voor Corine Versteylen (50), die vroeger als marketingdirecteur werkte in de Vlerick Business School, zit het eerste schooljaar als schooldirecteur erop. Op 1 september startte ze de gloednieuwe Jezuïetenschool in het Brusselse Sint-Jans-Molenbeek op. VRT NWS volgde haar een jaar lang in haar nieuwe avontuur. Was haar nieuwe job wat ze ervan verwachtte? En hoe kijkt ze terug op dat

Lees meer »

Dertiger voor vierde keer voor rechter voor partnergeweld: “Besef dat ik geholpen moet worden, zie mijn vriendin graag”

“Hij heeft ook goede kanten, maar moet geholpen worden.” Ondanks drie eerdere veroordelingen voor partnergeweld en het feit dat ze begin dit jaar ook in de brokken deelde, stelde de vriendin van Kevin B. (34) uit Oostrozebeke zich op de rechtbank in Kortrijk geen burgerlijke partij. De openbare aanklager was minder vergevingsgezind…
The post Dertiger voor vierde keer voor

Lees meer »

Tim Lefever is voorzitter van gratis festival Grensrock: “Lokale bedrijven vragen soms zelf om te sponsoren”

Tim Lefever (42) is de trotse voorzitter van Grensrock, hét gratis festival bij uitstek in de regio. Wij blikken samen met hem even vooruit op de komende editie, het voorzitterschap en de toekomst van Grensrock. Druk druk druk? “De laatste week voor het festival is mijn vrouw een week Grensrock-weduwe”, lacht de Menenaar.
The post Tim Lefever is voorzitter

Lees meer »

Afvalbergen in Brusselse Brabantwijk leggen problemen met drugs en geweld bloot: “Het afval stinkt uren in de wind, maar drugs zijn het echte vuil”

In de Brabantwijk stapelt het afval zich al meer dan een week op nadat Net Brussel, het gewestelijke agentschap voor openbare netheid, had beslist om de schoonmaak voor onbepaalde duur op te schorten door herhaaldelijke agressie tegen werknemers. VRT NWS sprak met verschillende bewoners uit de wijk, zij klagen het toenemend drugsgeweld aan. "Tuurlijk moet het afval weg, maar dat

Lees meer »

Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli

Op maandag 8 juli van 18 tot 20 uur organiseert Politie Oostende in het hoofdkantoor in de Lijndraaiersstraat 5 een jobcafé. In een gemoedelijke sfeer kunnen geïnteresseerden in gesprek gaan met collega’s en alle job- en carrièremogelijkheden binnen de politiezone ontdekken.
The post Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE ZWITSERLAND – ITALIË (18u). Spalletti rekent op Bastoni en Mancini in de defensie, geblesseerde Dimarco haakt af

Zwitserland kon op dit EK voetbal tegen Duitsland even dromen van groepswinst, maar de 1-1 van Füllkrug verwees hen naar de tweede plaats. Bij de Italianen was het dan weer bibberen tot in het absolute slot: Zaccagni trapte zijn ploeg tegen Kroatië pas in de laatste minuut naar de tweede plaats in hun groep. Kunnen de troepen van Spalletti zich

Lees meer »