Minstens 4 doden en 34 gewonden na Russische aanval in Oost-Oekraïne 

Minsens vier mensen zijn om het leven gekomen en 34 anderen zijn gewond geraakt bij een Russische raketaanval op de stad Pokrovsk, in de Oost-Oekraïense regio Donestk. Dat meldt regiogouverneur Vadim Filashkin op Telegram. 2 van de gewonden zijn amper 12 en 13 jaar oud. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE RODE DUIVELS. Tedesco ziet België niet als favoriet, maar gaat vol voor kwalificatie: “Moeten er van bij de start in geloven”

Matchdag min één voor de Rode Duivels. Maandag wacht de clash met Frankrijk, deze voormiddag werd er getraind in het Team Base Camp in Freiberg. Met de volledige groep, want ook Axel Witsel was van de partij. Na de korte afreis naar Düsseldorf zullen om 17u45 bondscoach Tedesco samen met Orel Mangala de pers te woord staan in de Düsseldorf

Lees meer »

Twee doden bij vliegtuigongeluk in Noorwegen

Twee mannen zijn omgekomen bij een vliegtuigongeluk in Noorwegen. Volgens de politie stortte het vliegtuigje neer op de snelweg E6 in de gemeente Oppdal bij een privévliegveld, waarna brand uitbrak. Een van de twee inzittenden overleed op de plaats van het ongeluk, de ander in een ambulance op weg naar het ziekenhuis.

Lees meer »

Juwelier Filip (56) die vluchtende overvaller doodschoot na zes jaar vrijgesproken: “Hij handelde uit een macht waaraan hij niet kon weerstaan”

Zes jaar geleden schoot hij in shock een vluchtende overvaller neer die voor een half miljoen euro aan juwelen had gestolen. Vandaag werd de Gentse juwelier Filip Moens (56) door het hof van beroep in Gent vrijgesproken. De juwelier reageert in een eerste korte reactie opgelucht. “Maar eigenlijk zijn er in deze zaak alleen maar verliezers.

Lees meer »

Jocelyn (12) aangerand en vermoord door twee illegale migranten: gevoelige zaak zet debat tussen Biden en Trump op scherp

In de Verenigde Staten wordt vol afgrijzen gereageerd op de tragische dood van een twaalfjarig meisje. Jocelyn Nungaray werd vorige week zondag aangerand en vermoord door twee Venezolaanse migranten die illegaal in het land gekomen waren. De gevoelige zaak zet het eerste verkiezingsdebat tussen president Joe Biden en uitdager Donald Trump op scherp. “Die monsters hadden hier nooit mogen zijn”,

Lees meer »

Deze leeftijdsgroep is het gelukkigst in ons land

Van alle Belgen zijn de studenten het gelukkigst. Dat achterhaalde statistiekbureau Statbel bij de nieuwste enquête naar het persoonlijk welbevinden en de levensomstandigheden. Al is er bij alle leeftijdsgroepen een toename in geluksgevoel waargenomen.

Lees meer »

De grote Rock Werchter-parkeergids: “Op deze plek kan je je wagen zelfs nog gratis kwijt”

Nu de parkeerterreinen in en om Werchter er verzopen bijliggen, rijst de vraag waar je in hemelsnaam kan parkeren als je volgende week naar Bruce Springsteen of Rock Werchter gaat. “Parkeer je wagen aan het station van Aarschot, op 10 kilometer afstand”, adviseert organisator Live Nation. Maar wat zijn de andere opties? Is een gekocht parkeerticket een garantie op een

Lees meer »