Mickoski wordt premier van Noord-Macedonië

Het Noord-Macedonische parlement heeft de voorzitter van de nationalistische partij VMRO-DPMNE, Hristijan Mickoski, tot nieuwe premier verkozen.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Katy Perry laat monden openvallen met gedurfde topless-look op show van Balenciaga

De Amerikaanse zangeres Katy Perry (39) krijgt heel wat aandacht wanneer ze met een gewaagde outfitkeuze verschijnt bij een modeshow. Perry toont haar afgetrainde buikspieren in een topless-look met bontjas over. Volgens sommigen wil ze zo de speculaties over het gebruik van Ozempic tegengaan. In Parijs is het momenteel de Haute Couture Fashion Week, zo waren onder andere ook Nicole

Lees meer »

Brand in schietclub Kortrijk, zwembad Abdijkaai even ontruimd

Langs de Abdijkaai in Kortrijk is zondagmiddag brand uitgebroken bij schietclub KGK. Kort na de schiettraining ontstond plots vuur in de afzuigingsinstallatie van de club. Niemand raakte gewond bij het incident. Het naburige LAGO-zwembad werd wel kortstondig geëvacueerd.
The post Brand in schietclub Kortrijk, zwembad Abdijkaai even ontruimd appeared first on KW.be.

Lees meer »

TOURSELECTIES. “We leggen hem geen verwachtingen op”: De Lie debuteert in Tour – Stuyven en Declercq bij Lidl-Trek

Volgende week zaterdag (29 juni) gaat de Tour de France van start. Verschillende ploegen hebben intussen bevestigd met welke renners ze, zonder ongelukken, aan de start zullen staan in Firenze. Zo bevestigde Visma-Lease a Bike dat Wout van Aert en Jonas Vingegaard van de partij zullen zijn. Ook Tadej Pogacar kent zijn ploegmaats. Ontdek de selecties hieronder!

Lees meer »

Nabestaanden boos na stopzetten onderzoek Bende van Nijvel: “Mij maak je niet wijs dat ze na al die jaren niets gevonden hebben”

Verschillende nabestaanden van slachtoffers van de Bende van Nijvel voelen zich in de steek gelaten nu het onderzoek officieel wordt afgesloten. Ze weigeren te geloven dat alles in het werk is gesteld om de daders te vinden. “Er zijn dingen doodgezwegen die het daglicht niet mochten zien”, zegt Ingrid Mulder, die haar zus verloor bij de aanslag op de Delhaize

Lees meer »

Vijfde baby aan gevolgen kinkhoest overleden in Nederland

In Nederland is opnieuw een baby overleden aan kinkhoest. Voor zover bekend heeft de ziekte dit jaar nu aan vijf baby’s in Nederland het leven gekost, zo is woensdag meegedeeld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), de Nederlandse tegenhanger van Sciensano.

Lees meer »