LIVEBLOG RODE DUIVELS. Thomas Meunier vliegt vandaag richting Duitsland

In hun laatste en beslissende groepswedstrijd nemen de Rode Duivels het op tegen Oekraïne. De Belgen hebben minstens één punt nodig om zich te plaatsen voor de achtste finale. Vandaag trainden de Duivels in de voormiddag, Axel Witsel – nog steeds last aan de lies – bleef binnen op de hometrainer. Nadien spraken Jérémy Doku en Dodi Lukebakio met de pers. 

Meer krantenkoppen in België

Man (54) krijgt vier jaar cel nadat hij partner zo hard toetakelt dat ze beroerte krijgt: “Linkerhelft van haar lichaam is nog steeds verlamd”

Een Portugese Bruggeling is voor de correctionele rechtbank veroordeeld tot een celstraf van vier jaar, waarvan een jaar met uitstel. De 54-jarige man greep zijn toenmalige echtgenote bij de keel en duwde haar met het hoofd tegen een muur. Het slachtoffer kreeg een paar uur na de feiten een beroerte. De linkerkant van haar lichaam is sindsdien verlamd.

Lees meer »

Onthaalmoeder dreigt huis te verliezen door aanleg fietssnelweg Waregem: “Zie toekomst als kaartenhuisje in elkaar vallen”

Onthaalmoeder Nadine Vervaeck (65) uit Waregem dreigt haar huis te verliezen door de aanleg van een fietssnelweg langs de spoorweg. Volgens de recent voorgestelde plannen zou de woning gesloopt moeten worden om plaats te maken voor het brede fietspad. “Ik heb me krom gewerkt om mijn huis af te betalen en nu zie ik mijn toekomst als een kaartenhuisje in

Lees meer »

1.090 kinderen sporten ziel uit het lijf tijdens WSO-jeugdsportdag

Maandag had de Westhoeksportoverleg of WSO-jeugdsportdag plaats op de Poperingse sportzone Don Bosco. Er waren 1.090 kinderen van 41 verschillende scholen van de tien verschillende gemeentes aanwezig. De deelnemende gemeentes zijn Ieper, Poperinge, Veurne, Vleteren, Lo-Reninge, Alveringem, Heuvelland, Langemark-Poelkapelle, Mesen en Zonnebeke.
The post 1.090 kinderen sporten ziel uit het lijf tijdens WSO-jeugdsportdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een jaar na haar overlijden, reist Romy (26) nog steeds de wereld rond: “Ze wou verder reizen en dat wilden we haar kunnen geven”

Dag op dag een jaar geleden kwam de 26-jarige Romy Styleman uit Kieldrecht om het leven bij een scooterongeval op Magnetic Island in Australië. Op haar begrafenis kregen de aanwezigen stickers om over de hele wereld te verspreiden. “Overal ter wereld hangen stickers. We houden de tel niet meer bij, maar het zijn er al meer dan 900”, zegt haar

Lees meer »

Meer huiselijk geweld wanneer Engels voetbalteam speelt: heeft het EK ook bij ons een donkere kant?

Wanneer het Engelse nationale voetbalelftal speelt op een groot toernooi, neemt het huiselijk geweld toe in het land. Dat is de boodschap van een opvallende campagne die hulporganisaties in het Verenigd Koninkrijk lanceerden. Zowel bij verlies als bij winst of gelijkspel, zijn er meer meldingen van huiselijk geweld. "Je mag er vanuit gaan dat dat in België redelijk gelijkaardig is",

Lees meer »