LIVEBLOG KROATIË-ITALIË. Italianen worden steeds dreigender, Livakovic zweeft kopbal Bastoni uit doel

Op de slotspeeldag van groep B op het EK voetbal speelt Kroatië met het mes op de keel tegen Italië. De Kroaten moéten wellicht winnen om nog door te stoten naar de 1/8ste finales. 

Meer krantenkoppen in België

HoLa-PoSta-zomerzoektocht mikt opnieuw op 350 deelnemers

Van 1 juli tot 30 augustus kun je opnieuw deelnemen aan de HoLa-PoSta-zoektocht, een gratis fietsspeurtocht van 38 km doorheen de gemeenten Langemark-Poelkapelle, Houthulst en Staden. “Na meer dan vijftien edities zijn we er weer in geslaagd om nieuwe trajecten in het parcours op te nemen”, zegt Jo Lottegier van Toerisme Langemark-Poelkapelle.
The post HoLa-PoSta-zomerzoektocht mikt opnieuw op 350

Lees meer »

De 7 werken van preformateur Bart De Wever (N-VA): welke obstakels liggen er nog op zijn pad?

Met een opvallend milde informateursnota in de hand vroeg én kreeg Bart De Wever van koning Filip zijn promotie tot ‘preformateur’. In het rapport bewandelt De Wever een moeilijk evenwicht om zijn vijf gedoodverfde coalitiepartners aan boord te houden. Als zijn eerste opdracht was om gemeenschappelijke grond onder de voeten te vinden, dan wacht hem nu de moeilijke taak om

Lees meer »

Zaakvoerster en 2 medewerkers schuldig aan onopzettelijke dood van baby Jul in kinderdagverblijf in Puurs-Sint-Amands

De zaakvoerder en 2 medewerkers van een kinderdagverblijf in Puurs-Sint-Amands zijn veroordeeld voor de onopzettelijke doding van een 3 maanden oude baby. Dat heeft de rechtbank van eerste aanleg in Mechelen beslist. In september 2019 stikte het kindje, terwijl hij met zijn gezicht op een groene speelmat lag. De beschuldigden kregen opschorting van straf en moeten een schadevergoeding betalen.

Lees meer »

Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli

Op maandag 8 juli van 18 tot 20 uur organiseert Politie Oostende in het hoofdkantoor in de Lijndraaiersstraat 5 een jobcafé. In een gemoedelijke sfeer kunnen geïnteresseerden in gesprek gaan met collega’s en alle job- en carrièremogelijkheden binnen de politiezone ontdekken.
The post Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Schol!”: Cruisekoppel met MS popt fles champagne in limo op weg naar eigen begrafenis

Afgelopen weekend namen Chris Aerts (57) en Patrick Speliers (56) afscheid van hun vrienden en familie op hun eigen uitvaart. Het ‘Antwerpse cruisekoppel’ ijvert samen al jaren voor een betere euthanasiewet, beiden zijn ze MS-patiënten met ondraaglijk leed. In de limousine onderweg naar hun begrafenis openden ze samen een fles champagne om hun afscheidsfeest goed in te zetten.

Lees meer »

17 hectare nieuw stadsgroen Vlasakker is gerealiseerd

Het open gebied tussen de Etienne Sabbelaan, de Maandagweg, woonwijk Tarweveld-Klaverveld, hogeschool VIVES en KU Leuven Kulak vormt 17 hectare nieuw, volwaardig stadsgroen waar natuurontwikkeling, ontmoeting en beleving hand in hand gaan. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 29 juni vanaf 14 uur.
The post 17 hectare nieuw stadsgroen Vlasakker is gerealiseerd appeared first on KW.be.

Lees meer »