KIJK. Tientallen Tesla Cybertrucks gevandaliseerd: “Fuck Elon”

In de Verenigde Staten heeft een vandaal ongenoegen geuit over Elon Musk, de baas van Tesla. In Fort Lauderdale in de staat Florida zijn tientallen Cybertrucks met graffiti bespoten. “Fuck Elon” staat er te lezen in zwarte letters, melden lokale media. 

Meer krantenkoppen in België

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Oude zakenrelatie sprak nog met moordverdachte Tenerife toen hij zijn restaurant sloot: “Het was niet rendabel, zei hij. En plots waren ze weg”

“Geen van zijn horecazaken op Tenerife draaide naar behoren. Ik heb hem nooit vertrouwd.” Vlaming Vincent Vandenvelde, al jaren werkzaam op Tenerife, leverde een tijdlang Belgische bieren aan de restaurants van P.A. (44), maar had er nooit een goed gevoel bij. Samen met zijn zoon wordt hij verdacht van de moord op de Belgische Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers

Lees meer »

Triënnale Kortrijk van start: parcours van 5 kilometer met 23 kunstwerken op 14 locaties

Zaterdag ging de derde editie van de Triënnale Kortrijk van start. Die heeft als thema After Paradise: wat na het ‘paradijs’? Curatoren Patrick Ronse en Hilde Teerlinck nodigen een twintigtal nationale en internationale kunstenaars uit om op veertien binnen- en buitenlocaties in het centrum van Kortrijk hedendaagse kunstinstallaties te installeren.
The post Triënnale Kortrijk van start: parcours van 5

Lees meer »

“Meer West-Vlaams dankzij Renaat”: tiende Tour de France voor Sporza-medewerker Hannes Tahon (34)

Hannes Tahon (34) uit Koolskamp maakte het voorbije decennium naam en faam als de rechterhand van eerst Michel Wuyts en nu Karl Vannieuwkerke, Renaat Schotte en José De Cauwer tijdens de wieleruitzendingen op Sporza. Dit weekend begint Tahon, die Koolskamp als woonplaats inruilde voor Brussel, aan zijn tiende Tour de France. Zijn tien anekdotes.
The post “Meer West-Vlaams dankzij

Lees meer »

“Regenploeg” zorgt er met nieuwe Duitse techniek voor dat terreinen Sunrise Festival in de Lilse Bergen droog liggen 

Sunrise Festival, het dancefestival in de Lilse Bergen, bereidt zich voor op drassig weer. De afgelopen 3 weken was er dag een nacht een zogenaamde "regenploeg" in de weer om ervoor te zorgen dat alle terreinen droog liggen. Die ging aan de slag met een nieuwe luchtdruktechniek. De organisatie heeft ook enkele preventieve maatregelen genomen, zoals een verbod op partytenten.

Lees meer »

Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli

Op maandag 8 juli van 18 tot 20 uur organiseert Politie Oostende in het hoofdkantoor in de Lijndraaiersstraat 5 een jobcafé. In een gemoedelijke sfeer kunnen geïnteresseerden in gesprek gaan met collega’s en alle job- en carrièremogelijkheden binnen de politiezone ontdekken.
The post Jobcafé bij Politie Oostende op maandag 8 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »

Een zomer vol met aangename beleving aan de Kust

De toeristische sector aan zee en de tien kustgemeenten presenteren een zomer vol met aangename belevingen. Na een sterke start met ongeveer 650.000 bezoekers blijft ook Triënnale Beaufort een unieke zomertroef voor de Kust.
The post Een zomer vol met aangename beleving aan de Kust appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mooie namen voor 56ste Vedettencriterium in Staden

Op kermisdinsdag 25 juni organiseert wielerclub Recht Voor Allen voor de 56ste keer het ‘Vedettencriterium’. De organisatie zoekt een opvolger voor Julien Vermote, de winnaar van 2023, die dit jaar opnieuw een profcontract kon versieren en ploegmaat werd van Wout van Aert.
The post Mooie namen voor 56ste Vedettencriterium in Staden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brecht en Jolien geven rondleiding in hun nieuwe stekje: “Ik fiets elke dag 84 kilometer heen en weer naar Halle”

Het is intussen een jaar geleden dat Jolien De Neve (33) en Brecht Heldenbergh (32) elkaar in ‘Blind getrouwd’ eeuwige trouw beloofden. Intussen wonen de twee voor het eerst samen, in een huurhuis in Zottegem. Het magazine Story kreeg een exclusieve rondleiding door de nieuwe woning, en sprak met het koppel over hun nieuwe realiteit. “We moeten nog naar de

Lees meer »

Onthulling zijspanmonument is absoluut hoogtepunt tijdens opening van Gentstraat in Oostrozebeke

Na bijna 30 jaar over gesproken te hebben en ongeveer drie jaar aan gewerkt te hebben, is de Gentstraat in Oostrozebeke eindelijk vernieuwd. Daarnaast is er ook een rondpunt aangelegd op de Verre Ginste. Maar het hoogtepunt van de namiddag was de officiële huldiging van het zijspanmonument van kunstenaar Koen Verbrugghe.
The post Onthulling zijspanmonument is absoluut hoogtepunt tijdens

Lees meer »

Knokke is het duurst, maar in welke kustgemeente huur je deze zomer het goedkoopst? Zoveel kost een huurappartement aan zee

Een appartement huren aan de Belgische kust is deze zomer gemiddeld zes procent duurder dan vorig jaar. Hoeveel moet je inmiddels rekenen voor een week aan zee? En waarom werden enkele populaire kustgemeenten fors duurder? Het meest betaal je weinig verrassend in Knokke. Maar in deze pittoreske badplaats ligt de weekprijs volgens de Kustbarometer van Dewaele Vastgoed en HUSWELL liefst

Lees meer »