KIJK. Koppeltje ligt doodleuk te vrijen, midden op N16 in Bornem: “We zijn naar hen op zoek”

Sinds enkele dagen gaan er op sociale media beelden rond van een koppel dat intiem is op de motorkap van een auto, midden op de N16 vlakbij de Scheldebrug tussen Bornem en Temse. De vrijpartij werd vastgelegd door een inzittende van een andere auto. De politie is een onderzoek gestart. 

Meer krantenkoppen in België

Plopsaland vrijgesproken voor zwaar ongeval met Mega Mindy jetski, bediener krijgt opschorting: “Hij is er echt het hart van in”

Plopsaland De Panne is door de strafrechter in Veurne vrijgesproken voor een zwaar ongeval met de Mega Mindy jetski waarbij een 55-jarige vrouw uit Hofstade vorig jaar zwaargewond raakte aan de arm. De rechter vond dat het pretpark geen enkele fout maakte. Wel schuldig: de 49-jarige man die de waterattractie bediende en zijn inspectieronde vergat. De man kreeg de gunst

Lees meer »

Seizoensfinale van ‘Familie’ is grote reünie van oude bekenden: “Stiekem zou ik Rita graag nog eens zien hervallen”

In de finaleweek van ‘Familie’ vervullen vijf oude bekenden ‘de grootste droom van de bomma’. Onder andere (zatte) Rita, gespeeld door Jacky Lafon, maakt haar rentree in de soap voor een reünie met de familie Van de Bossche. Onze reporter volgde de emotionele draaidagen vanop de eerste rij. “We kwamen maar niet overeen over de verhaallijn”, aldus Jacky Lafon.

Lees meer »

Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem

Zondagavond kwam het tot een zware botsing tussen twee personenwagens ter hoogte van de Lampernissesteenweg en de Steendamstraat op het grondgebied van Alveringem.
The post Zware botsing met twee personenwagens in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Er kon nog nét een handje voor Martínez af: gefrustreerde Ronaldo foetert op alles en iedereen en trapt flesje weg na wissel

Neen, het was gisterenavond niet de avond van Portugal en meer bepaald Cristiano Ronaldo (39). De superster was tegen Georgië een vat vol frustratie, niet in het minst nadat hij vlak voorbij het uur al gewisseld werd door Roberto Martínez. Een flesje moest eraan geloven. Het moet wel gezegd: CR7 liet zich op een andere manier ook van z’n beste

Lees meer »

Maggie duikt in het idyllische water bij Tenerife, maar wordt geconfronteerd met de harde realiteit: “Meer plastic dan vissen”

Maggie Seida dook tijdens een reis naar Tenerife in het “blauwe, glinsterende” water voor de kust van het Spaanse eiland, maar kwam zo in een heel wat mindere idyllische wereld terecht. de Amerikaanse mariene bioloog kon geen meter zwemmen zonder verstrikt te raken in weggegooid plastic en andere rommel. “Meer plastic dan vissen”, schrijft ze op Instagram.

Lees meer »

Studente uit Merksplas geëvacueerd uit Grieks hotel vanwege bosbrand: “Geen idee waar wij vanavond moeten slapen”

In Griekenland woedden er de voorbije dagen al heel wat bosbranden. De Griekse premier waarschuwde zondag al voor een “gevaarlijke” zomer in zijn land. En zo blijkt: intussen zijn al heel wat mensen moeten evacueren vanwege bosbranden. Ook de 19-jarige studente Elise Michielsen uit Merksplas moest maandagavond, samen met heel wat andere toeristen, uit haar hotel op het Griekse eiland

Lees meer »

Drie jaar geleden stierf Ibrahima (23) na arrestatie, nu zijn drie politiemensen veroordeeld: “Familie kan eindelijk beginnen zijn dood te verwerken”

De Brusselse correctionele rechtbank heeft drie politiemensen veroordeeld in de nasleep van de dood van Ibrahima Barrie. De twintiger overleed begin 2021 aan een hartfalen in een politiecommissariaat na een administratieve aanhouding. “De familie kan eindelijk beginnen met zijn dood te verwerken”, klinkt het bij hun advocaat.

Lees meer »

OC Caeneghem en nieuwe jeugdlokalen officieel geopend in Tielt: “Het was het wachten waard”

Zaterdag opende het Tieltse stadsbestuur officieel de nieuwe jeugdlokalen en de nieuwe polyvalente zaal in de tuin achter die lokalen. Alles samen goed voor een investering van zowat 3,2 miljoen euro. De Kanegemnaars hebben wel wat geduld moeten hebben, want de eerste plannen dateren eigenlijk al van 2016.
The post OC Caeneghem en nieuwe jeugdlokalen officieel geopend in Tielt:

Lees meer »

KIJK. Nora Gharib toont nieuwe gewaagde haarkleur

Een week voor de zomervakantie echt van start gaat, heeft presentatrice en actrice Nora Gharib een nieuwe look. “Ik wil iets anders doen met mijn haar”, vertelt ze in een video op TikTok, waarna ze verschijnt met een wijnrode coupe. Op sociale media reageren BV-vrienden, zoals Laura Tesoro en Pommelien Thijs, laaiend enthousiast. “Stop, nu wil ik dit ook”, schrijft

Lees meer »

Meer dan 13.000 bezoekers genieten van 33ste editie Feest in ‘t Park in vernieuwde festivalsetting: “Een onvergetelijke start van de zomer”

Een zomerse en gezellige sfeer, een prachtig vernieuwd park, de opzwepende dansbeats van nationale en internationale artiesten én het inhoudelijk lokaal mondiaal verhaal van Feest in ’t Park lokten zaterdag 13.000 bezoekers naar het Minnewaterpark en het Bargeplein. De derde editie georganiseerd door Brugge Plus en de 33ste editie sinds de start van het mondiaal festival was een groot succes.<br

Lees meer »

Griekenland maakt zesdaagse werkweek mogelijk in bepaalde sectoren

De nieuwe wet die het in bepaalde sectoren mogelijk maakt om zes dagen per week te werken, is sinds vandaag van kracht in Griekenland. Deze aanpassing verhoogt de maximale werkweek van 40 naar 48 uur voor werknemers binnen industriële bedrijven en de productiesector. De Griekse regering wil zo onder meer de arbeidstekorten aanpakken en zwartwerk tegengaan.

Lees meer »