Jos D’Haese wordt lijsttrekker bij PVDA voor gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen

Jos D’Haese (PVDA) is in Antwerpen voorgesteld als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober. Tot voor de federale en Vlaamse verkiezingen zou Ben Van Duppen de lijst trekken, maar na de goede Antwerpse resultaten heeft de partij nu beslist om D’Haese naar voren te schuiven. 

Meer krantenkoppen in België

Kregen natuurverenigingen onterecht subsidies om gronden aan te kopen? “Als Europa vindt van wel, moeten ze mogelijk miljoenenbedrag terugbetalen”

Kregen 3 natuurverenigingen onterecht subsidies om gronden aan te kopen? Een vzw die de belangen van grondbezitters verdedigt, denkt alvast van wel en diende daarom een klacht in bij de Europese Commissie. Volgens de vzw gebruiken de natuurverenigingen het geld ook om zelf geld te verdienen. De natuurverenigingen reageren dat ze het geld enkel gebruiken om aan natuurbeheer te doen.

Lees meer »

Met een krachtig team rekent de nieuwe politieke beweging KRACHT!G op veel stemmen in de gemeenteraadsverkiezingen van De Panne

Een gedreven groep inwoners van Adinkerke en De Panne trekt met de lijst KRACHT!G naar de lokale verkiezingen in oktober. Onder de kandidaten zijn een aantal mensen die al jaren hun politieke sporen hebben verdiend, naast een aantal nieuwkomers die hun eerste politieke stappen zetten.
The post Met een krachtig team rekent de nieuwe politieke beweging KRACHT!G op veel

Lees meer »

Boshoek in Deerlijk geeft geheimen prijs

Team Boshoek organiseerde een geslaagde wandeling langs enkele merkwaardige plaatsen in de buurt. Het initiatief werd in goede banen geleid door Danny Debaere, Ann Schellaert, Luc Dewaele, Magda Vanneste en Ruth Schoutetens.
The post Boshoek in Deerlijk geeft geheimen prijs appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kerkfabriek van Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge stelt eindelijk architect aan om vochtproblemen in historische graven op te lossen

De kerkfabriek van de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge heeft eindelijk een architect aangesteld om de vochtproblemen in de historische graven definitief op te lossen. Dat bleek tijdens de Brugse gemeenteraad maandagavond.
The post Kerkfabriek van Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge stelt eindelijk architect aan om vochtproblemen in historische graven op te lossen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dagcentrum Mandelrust in Ingelmunster viert zilveren jubileum

Dagcentrum Mandelrust in de Weststraat bestaat 25 jaar. Dat is al een kwarteeuw van toegewijde zorg, steun en onvergetelijke momenten. Die mijlpaal vierden ze niet alleen om terug te kijken op de vele successen en mooie herinneringen, maar ook om vooruit te kijken naar een veelbelovende toekomst.
The post Dagcentrum Mandelrust in Ingelmunster viert zilveren jubileum appeared first on

Lees meer »