Jongeman (18) loopt zware steekwonden op bij aanval door twee mannen

Een 18-jarige jongeman uit Turnhout is zondag aangevallen door twee personen met een mes. Dat gebeurde in de namiddag op de Nieuwe Kaai in Turnhout. Het slachtoffer liep verscheidene steekwonden op bij het incident.

 

Meer krantenkoppen in België

Mark Rutte officieel benoemd tot nieuwe NAVO-baas

Uittredend Nederlands premier Mark Rutte is officieel benoemd als de volgende secretaris-generaal van de NAVO. De Nederlander volgt op 1 oktober Jens Stoltenberg op aan het hoofd van het westerse militaire bondgenootschap, laat de NAVO weten.

Lees meer »

Fotograaf Stefaan Beel neemt afscheid van stedelijke academie in Roeselare: “Ik maakte hier vrienden voor het leven”

Vorige week nam Stefaan Beel afscheid van zijn fotoklas en de doka in de stedelijke academie. En dat op een hoogtepunt want in dit digitale tijdperk is er nog nooit zoveel interesse geweest voor de analoge fotografie. “Dit is een afscheid met gemengde gevoelens, ik heb hier vrienden gemaakt voor het leven.”
The post Fotograaf Stefaan Beel neemt afscheid

Lees meer »

Mechels gerecht gaat nu toch aan de slag met extra “bewijsmateriaal” veroordeelde procureur

Het kort geding dat voormalig Gents procureur Johan Sabbe had aangespannen tegen de Belgische staat in verband met zijn veroordeling uit 2021 voor grensoverschrijdend gedrag en aanranding, wordt woensdag niet behandeld door de Brusselse rechtbank van eerste aanleg. Het kort geding is zonder voorwerp geworden en zal geschrapt worden nu het Mechelse parket toch aan de slag wil met het

Lees meer »

KIJK. Inwoners meten schade op na overstromingen in provincie Luxemburg, ook huis van Alexandro helemaal onder de modder: “Alles is kapot”

Delen van de provincie Luxemburg hebben te kampen met wateroverlast na het zware onweer van afgelopen nacht. In sommige straten stond het water zelfs meer dan een meter hoog. Onder meer Aubange en Athus werden zwaar getroffen. De hulpdiensten kregen meer dan 600 oproepen binnen. Ook het huis van Alexandro zit helemaal onder de modder. “Er is veel schade, alles

Lees meer »

Onze F1-watcher is in Oostenrijk getuige van spanningen bij Red Bull: “Vader Verstappen weigerde om Horner een hand te geven”

Wat gebeurt er achter de schermen van de paddock in Spielberg? Lees het in het dagboek van onze F1-watcher. Over Corinna Schumacher die haar zoon bij de juiste mensen komt promoten, een voorvleugel als wild gerucht, remmen die mogelijks niet remmen en ruzie die weer oplaait bij Red Bull. “Ik heb het helemaal gehad met Christian Horner.”

Lees meer »