IT-groep Cegeka past structuur van telecommer Citymesh aan: ‘De dochter wordt een zus’

10:09 De IT-groep Cegeka past de vennootschapsstructuur van telecomdochter Citymesh aan. Die krijgt een upgrade tot zusterbedrijf. ‘De twee bedrijven zijn heel andere beestjes, dat wordt nu beter gereflecte… 

Meer krantenkoppen in België

Man wil in Californië wandeling van 3 uur maken, wordt 10 dagen later gevonden: “Dronk water met mijn schoen”

Lukas McClish (34) uit Californië trok op 11 juni met een brede lach naar de Santa Cruz Mountains, helemaal klaar voor wat een fikse wandeltocht van ongeveer een drietal uurtjes moest worden. Maar het draaide anders uit. De Amerikaan raakte verdwaald in de uitgestrekte bossen. Vorige week donderdagavond, tien dagen later (!), werd hij zowaar levend teruggevonden. Beelden tonen hoe

Lees meer »

Hert dat tuin al jaren bezoekt, waarschuwt bewoner voor komst van zwarte beer: “Ongelooflijk wat wilde dieren allemaal kunnen”

Een hert sloot jaren geleden vriendschap met een Amerikaans gezin en bezoekt regelmatig hun tuin. En die opmerkelijke vriendschap loont: op een ochtend was het dier – Dat Ziggy heet – erg onrustig en leek het de bewoners ergens voor te waarschuwen. Al snel werd duidelijk waarom Ziggy zo nerveus was toen plots een zwarte beer opdook. “Zij is zo’n

Lees meer »

Man opgepakt na schoten in woning in Bernissart

In de omgeving van Bernissart (Henegouwen) zijn er zaterdagochtend schoten gelost in een woning. Speciale eenheden van de politie kwamen ter plaatse en de dader werd opgepakt. Volgens het parket van Doornik-Bergen zijn er geen slachtoffers gevallen.

Lees meer »

Leven met een deadline: “Eindelijk is het tijd om die zomerse outfit uit de kast te halen”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »

Koopweekend in Brugge met meer dan zestig nieuwe adresjes: “Kom ze allemaal ontdekken!”

Van vrijdag 28 juni tot en met maandag 1 juli organiseert het Brugs Handelscentrum (BHC) opnieuw een koopweekend met heel wat animatie in het kernwinkelgebied. “Sedert medio 2023 zijn er meer dan zestig nieuwe zaken bijgekomen”, weet voorzitter Dirk Vanhegen.
The post Koopweekend in Brugge met meer dan zestig nieuwe adresjes: “Kom ze allemaal ontdekken!” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Linkerhelft van haar lichaam is nog steeds verlamd”: Portugese Bruggeling (54) krijgt vier jaar cel voor partnergeweld

Een Portugese Bruggeling is voor de correctionele rechtbank veroordeeld tot een celstraf van vier jaar, waarvan een jaar met uitstel. De 54-jarige man greep zijn toenmalige echtgenote bij de keel en duwde haar met het hoofd tegen een muur. Het slachtoffer kreeg een paar uur na de feiten een beroerte. De linkerkant van haar lichaam is sindsdien verlamd.
The

Lees meer »

Godelieveprocessie trekt op zondag 7 juli weer door straten van Gistel

Elk jaar trekt op de eerste zondag na 5 juli de Godelieveprocessie door de straten van het centrum van Gistel. Uit archiefstukken blijkt dat de processie zoals we die nu kennen reeds uitging in 1870. De oudste bekendste vertolking van de wurgscène is het optreden van een broederschap van de H. Godelieve in de H. Kruisprocessie van Veurne in 1407.

Lees meer »