HLN TRANSFERLIVE. Anderlecht haalt teammanager weg bij Beveren – AA Gent verliest Mokio (16) aan Ajax

De transfermolen draait op volle toeren. Antwerp en Genk hebben allebei een nieuwe verdediger beet, terwijl ze bij AA Gent afwachten wat toptalent Mokio gaat doen. In deze liveblog mist u niets van alle transfernieuws! 

Meer krantenkoppen in België

Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde interim-directeur aan boord te houden: “Hij bracht terug warmte in de school”

Het einde van het schooljaar verliep in Prizma-basisschool De Talententuin in Lendelede niet zo rustig. Er is onder een deel van het personeel en bij heel wat ouders onmin ontstaan omdat interimdirecteur Maarten Vansteenkiste die job na dit schooljaar niet definitief mag uitoefenen. Die laatste hebben een petitie gelanceerd.
The post Ouders basisschool De Talententuin lanceren petitie om geliefde

Lees meer »

De wetenschap kon haar niet helpen, dus deed ze het maar zelf: Amerikaanse ontwikkelt behandeling tegen haar dodelijke ziekte

De ontwikkeling van een nieuw geneesmiddel duurt vaak tientallen jaren, maar die tijd heeft Sonia Vallabh niet. Zij is drager van een gen dat een dodelijke prionenziekte veroorzaakt. Daarom werd ze zelf wetenschapper en ontwikkelde ze samen met haar man een innovatieve en veelbelovende aanpak om het gen uit te schakelen. En dat in amper 2 jaar tijd. De resultaten

Lees meer »

Al zeven doden door noodweer in Frankrijk en Zwitserland

Zwaar onweer, storm en hevige regen hebben zaterdag in Frankrijk, Zwitserland en Italië grote schade veroorzaakt. Tot nu toe zijn al minstens zeven mensen overleden maar er wordt nog gezocht naar meerder vermisten. Dat hebben de verschillende lokale autoriteiten bekendgemaakt.

Lees meer »

Noord-Korea vuurt ballistische raket af in zee

Noord-Korea heeft een ballistische raket in zee afgevuurd. Dat meldt het Zuid-Koreaanse persbureau Yonhap woensdag, op basis van het Zuid-Koreaanse leger. Ook Japan bevestigt dat een raket werd afgeschoten, en heeft het over een “mogelijke ballistische raket vanuit Noord-Korea”.

Lees meer »

“Ik heb niet eens gereageerd”: De Sutter (Groen) wuift excuses van Tom Van Grieken (Vlaams Belang) weg

Groen-kopstuk Petra De Sutter bevestigt dat Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken zijn excuses heeft aangeboden voor de zware discussie tijdens het woke-debat in ‘Het conclaaf’. “Ik heb niet eens gereageerd”, zegt ze daarover in een interview met weekblad ‘Humo’. “Ik vraag me af: wat hebben die kerels meegemaakt om zó haatdragend te zijn geworden tegenover iedereen die anders is?”

Lees meer »