Hilde en Ivan openen hun gloednieuwe Spar-winkel in Wenduine: “Openingsweekend vieren we samen met de klant”

Op donderdag 27 juni heropent de Spar in de Kerkstraat in Wenduine bij De Haan na een totale vernieuwing met veel aandacht voor duurzaamheid. Aan het roer staan Hilde Leenknegt (51) en Ivan Kuyle (53), een ondernemend koppel met ruim 25 jaar ervaring als supermarktuitbaters. “We kijken er alvast naar uit om onze klanten te mogen ontvangen in onze spiksplinternieuwe Spar-winkel”, vertellen Hilde en Ivan enthousiast.

De oude Spar in Wenduine maakte plaats voor een gloednieuwe, duurzame supermarkt van bijna 800 m². “De oude winkel werd volledig gesloopt en vervangen door een hypermoderne vestiging die voldoet aan de strengste bouwnormen. De winkel is vlot bereikbaar met de tram en ligt op 100 meter van de dijk. De klanten kunnen rekenen op een gemotiveerd team van veertien vaste personeelsleden uit de regio. Tijdens de zomermaanden vullen we onze ploeg aan met vijftien studenten en flexmedewerkers”, zo vertellen Hilde en Ivan.

Focus op verse producten

De vernieuwde Spar Wenduine volgt het concept van de nieuwste generatie Spar Colruyt Group-winkels, waar winkelgemak en lekker eten vooropstaan. “Volgens ons zijn de beste tijden de maaltijden”, zeggen Hilde en Ivan. “Daarom leggen we de focus op een uitgebreid assortiment verse producten die we ter plaatse bereiden, versnijden en verpakken in zowel de afdelingen charcuterie, kaas als traiteur en vers vlees.”

De uitbaters hebben ook zwaar geïnvesteerd in de bakkerijafdeling. “Daar laten we onze pistolets en stokbroden rijzen en bakken we ze af”, legt het koppel uit. “Dat geeft een kraakvers resultaat met de beste smaak.”

Duurzaamheid

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Spar veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. “Voor het koeltechnisch gedeelte werd gekozen voor een duurzame CO2-installatie met warmterecuperatie in combinatie met vloerverwarming”, zo lichten Hilde en Ivan toe. “Waar dat mogelijk was, werden de frigo’s uitgerust met glazen deuren om zo het verbruik en de CO2-uitstoot maximaal te reduceren.”

Feestelijke opening

Op donderdag 27 juni opent de winkel haar deuren. Dankzij de speciale openingsfolder genieten klanten in de openingsweek van heel wat mooie kortingen. “En ook het openingsweekend laten we niet zomaar passeren. Dan trakteren we onze klanten op verschillende proevertjes”, beloven Hilde en Ivan.

The post Hilde en Ivan openen hun gloednieuwe Spar-winkel in Wenduine: “Openingsweekend vieren we samen met de klant” is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen gestationeerd moeten worden

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Staycation in Kortrijk: Agenda loopt over van evenementen en activiteiten voor jong en oud

Kortrijkzanen die niet op reis gaan, zullen zich deze zomer niet vervelen in onze stad en deelgemeenten. Sportwedstrijden, wandel- en fietstochten, stadsdetectivespel, festivals, zomermarktjes, en meer. “Kortrijk is dé centrumstad waar elk weekend wat te beleven valt”, zegt Ruth Vandenberghe, schepen van Stadsmarketing en Toerisme.
The post Staycation in Kortrijk: Agenda loopt over van evenementen en activiteiten voor jong

Lees meer »