Hackers viseren nu ook loopbanden

De slimme loopbanden van Precor vertonen ernstige beveiligingsrisico’s, zo waarschuwen cyberexperts. Hackers kunnen zo mogelijk andere apparaten in je wifi-netwerk aanvallen of de loopbanden plots doen stoppen als je aan het sporten bent.

 

Meer krantenkoppen in België

1.090 kinderen sporten ziel uit het lijf tijdens WSO-jeugdsportdag

Maandag had de Westhoeksportoverleg of WSO-jeugdsportdag plaats op de Poperingse sportzone Don Bosco. Er waren 1.090 kinderen van 41 verschillende scholen van de tien verschillende gemeentes aanwezig. De deelnemende gemeentes zijn Ieper, Poperinge, Veurne, Vleteren, Lo-Reninge, Alveringem, Heuvelland, Langemark-Poelkapelle, Mesen en Zonnebeke.
The post 1.090 kinderen sporten ziel uit het lijf tijdens WSO-jeugdsportdag appeared first on KW.be.

Lees meer »

Yves Ngabu verdedigt met bravoure zijn IBO-wereldtitel; tegenstander Martinez geeft er in zevende ronde de brui aan

Yves Ngabu (35) heeft met verve zjin IBO-wereldtitel bij de cruisergewichten verdedigd, uitdager Kevin Martinez (24) was in de zesde ronde tegen het canvas gegaan en besloot niet meer aan te treden in de zevende ronde. De juryleden kenden alle drie het maximum van de punten toe aan de Roeselarenaar, al was dat door de opgave van Martinez nog van

Lees meer »

Urenlang geen luchtverkeer in Genève door overstromingen

Het luchtruim in de omgeving van de Zwitserse stad Genève is woensdagochtend vroeg heropend na een sluiting van ruim twee uur. De Zwitserse luchtvaartnavigatiedienst in Genève, Skyguide, was overgegaan tot een tijdelijke sluiting nadat een zware onweersbui dinsdagavond overstromingen in de kelder van het controlecentrum van Skyguide had veroorzaakt.

Lees meer »

Staatssecretaris van Asiel en Migratie Nicole De Moor (CD&V) bezoekt toekomstig opvangcentrum in Zutendaal, Vlaams Belang houdt protestactie

In Zutendaal heeft staatssecretaris van Asiel en Migratie Nicole De Moor (CD&V) een bezoek gebracht aan het voormalige Apollohotel, dat een opvangcentrum voor asielzoekers zal worden. Ze is er in gesprek gegaan met enkele vooraf geselecteerde buurtbewoners. De andere buurtbewoners moesten buiten wachten. Vlaams Belang en Voorpost hebben er ook een protestactie gehouden.

Lees meer »

Vertragingen bij Duits treinverkeer zorgen voor klachten bij Rode Duivels-fans: “Na vier treinen is een vriendin ons komen ophalen”

Na de kwalificatie voor de achtste finales, woensdagavond tegen Oekraïne, kennen tal van Rode Duivels-fans problemen met hun terugkeer vanuit Stuttgart naar huis. Al sinds het begin van het Europees Kampioenschap klagen voetbalfans over de treinen in Duitsland, een al jaren aanslepend en groeiend probleem. “Over de NMBS ga ik nu minder klagen”, klinkt het.

Lees meer »

Kostprijs is vaak bepalend voor behandeling ADHD

De helft van de artsen schrijft vaak niet de meest geschikte ADHD-behandeling voor vanwege beperkingen in de terugbetalingsregeling. Dat blijkt uit een bevraging door het socialistische ziekenfonds Solidaris en het kennis- en expertisecentrum ADHD Centrum ZitStil bij Vlaamse kinderpsychiaters en pediaters, waarover ‘De Morgen’ vandaag bericht.

Lees meer »

Een wieltjeszuiger van AI

19:18 In het zog van Nvidia verkent ook de Amerikaanse producent van geheugenchips Micron ongekende hoogten op de beurs. Woensdag moet Micron bewijzen dat het die steile opgang waard is.

Lees meer »

KIJK. Raket wordt onbedoeld gelanceerd, en valt na enkele meters weer recht naar beneden met enorme explosie tot gevolg

Bij een motortest is een Chinese Tianlong-3-raket per ongeluk gelanceerd. Door een structureel probleem raakte de raket los van het lanceerplatform. De raket ging enkele meters de lucht in, maar viel dan weer recht naar beneden. De raket kwam neer in de bergen en veroorzaakte een grote vuurbol, maar niemand raakte gewond. Het bedrijf achter de raket, Space Pioneer, laat

Lees meer »