Grootschalig conflict in Midden-Oosten dreigt: ‘Israël en Hezbollah zijn voorbereid’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Infomarkt kondigt nieuwe fase aan voor stadsvernieuwingsproject collegesite Tielt: “Dé blikvanger blijft oude trapgevel van college”

De eerste steen zal ten vroegste voor eind 2025 zijn, maar het collegesiteproject is een stapje dichterbij gekomen. Naar aanleiding van het lopende openbaar onderzoek rond de verkavelingsaanvraag werd donderdag een infomarkt georganiseerd in dienstencentrum ‘t Vijverhof. Daarbij kregen bezoekers ook enkele nieuwe conceptbeeldjes te zien.
The post Infomarkt kondigt nieuwe fase aan voor stadsvernieuwingsproject collegesite Tielt: “Dé blikvanger

Lees meer »

Hunter Biden mag niet meer optreden als advocaat in Washington DC

Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden, beschikt in Washington DC niet meer over een vergunning om zijn beroep als advocaat uit te oefenen. Een rechter in de Amerikaanse hoofdstad heeft beslist die vergunning te schorsen, zo meldt de nieuwszender CNN dinsdag. Mogelijk zal die schorsing ook elders in de VS worden uitgevoerd.

Lees meer »

Ben jij een hobbytuinier met een hart voor de natuur? Word Tuinranger

Op vandaag telt Kortrijk 10 tuinrangers die op een jaar tijd maar liefst 155 tuinbezoeken aflegden en adviezen opmaakten om inwoners te helpen hun tuin om te toveren tot een groen en biodivers paradijs. Op 9 juli organiseert de stad een infomoment voor nieuwe tuinrangers om het team extra te versterken.
The post Ben jij een hobbytuinier met een

Lees meer »

Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix

Koen Van Hout wordt de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix in Knokke. Hij brengt 25 jaar ervaring mee van de Mercedes Group, waar hij diverse functies bekleedde in marketing, sales, aftersales, logistiek en algemeen management.
The post Koen Van Hout is vanaf 1 augustus de nieuwe CEO van de Zoute Grand Prix appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen

Het project EMERGE van kunstencentrum BUDA werd goedgekeurd in het kader van het programma Interreg VI France-Wallonie-Vlaanderen. Het gaat over een totaalbedrag van 3,29 miljoen euro, gespreid over de periode 2024-2028.
The post Kunstencentrum BUDA haalt Europese Interreg-middelen binnen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overweeg openbaar vervoer of de fiets en volg strikt de route-info op parkeertickets: zo raak je in het festivalpark in Werchter 

Festivalorganisator Live Nation en de lokale politie roepen iedereen die naar Bruce Springsteen of Rock Werchter gaat op om zo veel mogelijk de fiets of het openbaar vervoer te gebruiken. Door de aanhoudende regen is maar 70% van de parkings in de omgeving van Werchter beschikbaar. Wie al een parkeerticket heeft gekocht, kan dat zeker gebruiken. "Maar we vragen mensen

Lees meer »

Nog twee dagen tot Biden versus Trump: hoe bereiden presidentskandidaten zich voor op eerste tv-debat?

De spanning stijgt bij Joe Biden (81) en Donald Trump (78). De twee rivalen nemen het donderdagavond Amerikaanse tijd tegen elkaar op in hun eerste tv-debat in aanloop naar de presidentsverkiezingen in november. De confrontatie tussen de Democraat en de Republikein belooft alvast vonken te geven. En de voorbereiding op het debat? Die pakken Biden en Trump op een compleet

Lees meer »