Een gezellig festival voor jong en oud: Waregem maakt zich op voor 8ste editie van Lions Boulevard in het Regenboogpark

Lions Boulevard, georganiseerd door Lions Club Waregem, is een vaste waarde tijdens het PreCongé programma van Stad Waregem en brengt opnieuw een ruim en véélzijdig programma van vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni. De Lions Boulevard is een supergezellig belevings- en foodfestival in het mooie decor van het Regenboogpark. Bovendien is de toegang gratis. Naast héél wat livemuziek kan je er drie dagen lang proeven van het vele lekkers aan de foodtrucks of van een verfrissende cocktail. Alle opbrengsten gaan naar goede doelen in Waregem en omgeving.

Het muziekprogramma start op vrijdag met de partyband Pussy Willow, op zaterdag speciaal voor de kinderen de K3-coverband Alle Kleuren gevolgd door een avond dj-set van de plaatselijke Radio Espantoso. Alle kleuren is de unieke elfkoppige K3 tribute band. Een set met meer dan veertig hits in een spectaculaire festivalact. Deze liveband, met zangeressen bekend van K2 zoekt K3 en heel wat dansers neemt je mee door alle hits van K3. Een wervelende show met de hits van nu en vroeger.

Op zondag zijn er de optredens van Marigo Bay en Esther Sels, die onlangs nog schitterde tijdens het VTM programma Sing Again.

Gratis snoepjesworp met unieke prijzen

Speciaal voor de kinderen is er op zaterdag 29 juni om 12 uur een snoepjesworp (500 zakjes snoep) in aanwezigheid van een aantal spelers van Zulte Waregem en vier extra prijzen (gesigneerd voetbalshirt, springkasteel voor een weekend, copiloot in een Ferrari en een koetsentocht).

Verder kunnen alle kinderen op zaterdag en zondag weer voluit ravotten in het Regenboogpark: eindeloos springen op de leukste springkastelen, een ritje maken op de schommelboot, varen op de vijver met pedalo’s en zo véél meer.

Uniek streetart project

Je zag het misschien al in de omgeving van het regenboogpark. Overal beginnen unieke streetart projecten zich te vormen. Lions Boulevard krijgt dit jaar een extra kunstige toets met streetart tijdens het hele weekend, gebracht door enkele jonge graffitikunstenaars.

Op de invalsassen van het regenboogpark kan je genieten van live kunstenaars die binnen een wel gedefinieerd kader unieke streetart projecten tonen. De unieke keermuren waarop de kunstenaars hun creativiteit loslaten worden achteraf geveild voor de goede doelen.

Competitie en teamspirit

Het belooft een mooie en competitieve sportzomer te worden. Ook op Lions Boulevard willen ze competiviteit en teamspirit integreren in het programma.

Tijdens de Lions Cup, op vrijdag 28 juni van 18 tot 20 uur, strijden dan weer tien bedrijven via een aantal ludieke proeven voor hun goed doel.

De winnaars van de Lions Cup schenken 2.500 euro aan een door hen zelf gekozen goed doel. Er is ook een wisselbeker voorzien.

Meer info voor een weekenduitstap naar het regenboogpark in Waregem: www.lionsboulevard.be / www.waregem.be/preconge.

The post Een gezellig festival voor jong en oud: Waregem maakt zich op voor 8ste editie van Lions Boulevard in het Regenboogpark is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Brand in woontoren in Luik: enkele bewoners zitten nog altijd vast op bovenste verdiepingen, verscheidene mensen overgebracht naar ziekenhuis

In de Kennedytoren in Luik is een brand uitgebroken in de kelder. Er is heel wat rookontwikkeling en er zitten nog altijd bewoners vast in het gebouw. Zij worden op dit moment allemaal geëvacueerd door de hulpdiensten. “Het is vreselijk om te zien hoe mensen op het balkon moeten wachten tot ze gered worden door de brandweer”, zegt VTM NIEUWS-reporter

Lees meer »

Belgian Cats openen oefencampagne met vlotte zege tegen China

De Belgische basketbalvrouwen hebben vrijdag in Sportcampus Lange Munte in Kortrijk hun eerste oefenwedstrijd voor de Spelen winnend afgesloten. Tegen vicewereldkampioen China werd het 78-63 (rust: 40-29).
The post Belgian Cats openen oefencampagne met vlotte zege tegen China appeared first on KW.be.

Lees meer »

Monte Marcella het geheime wapen voor onze Belgische olympische atleten (en straks kun jij het resort ook afhuren)

Sint-Eloois-Winkel (Ledegem) wordt in juli het sportmekka voor Olympische atleten. De gemeente heeft zich eerder dit jaar ontpopt als de nieuwe topbestemming voor sporters die zich voorbereiden door middel van hoogteprikkels. In samenwerking met het BOIC, zal Monte Marcella een exclusief trainingskamp zijn voor Belgische Olympische atleten die zich klaarstomen voor de Spelen van Parijs 2024. En straks kun je

Lees meer »

Hongaarse spits Barnabas Varga houdt ‘slechts’ gebroken kaak en hersenschudding over aan akelige botsing

Akelig moment in Schotland – Hongarije. Bij een Hongaarse vrije trap clashte spits Barnabás Varga (29) in een luchtduel zwaar met de Schotse doelman Gunn in de Stuttgart Arena. Varga ging tegen de grond en toen hij buiten bewustzijn bleek te zijn, werd een beschermende cel rond de speler gebouwd. Gelukkig zijn de berichten rond Varga positief. “De toestand is

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »

KV Kortrijk leent Nathan Huygevelde van Union Sint-Gillis

KV Kortrijk neemt Nathan Huygevelde op huurbasis over van vicekampioen en bekerwinnaar Union Sint-Gillis. In de overeenkomst is een aankoopoptie opgenomen, zo bevestigen de Kerels woensdag.
The post KV Kortrijk leent Nathan Huygevelde van Union Sint-Gillis appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na de 3 afgekeurde goals van Lukaku heeft Jan Mulder het helemaal gehad met de VAR: “Liever zo’n rondbuikige scheids die je verrot kan schelden”

Kun je eigenlijk nog wel ongeremd juichen na een goal? Het is een vraag die steeds meer voetbalsupporters zich stellen nu er op het EK voetbal in Duitsland telkens weer een ‘VAR check’ volgt op een doelpunt. “Het is zogenaamd eerlijker. Onzin, het is afschuwelijk”: HLN-voetbalanalist Jan Mulder houdt een vurig pleidooi tegen de VAR.

Lees meer »

Groep 21 maakt volledige lijst bekend voor gemeenteraadsverkiezingen in Hooglede: “Deze keer kunnen ze ons niet negeren”

Na Team Burgemeester vorige week heeft nu ook Groep 21 de slagorde voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober bekend gemaakt. Dat Kristof Pillaert de lijst trekt, wisten we al, maar met onder meer Stefaan Buffel, John Taillieu en de 20-jarige Michelle Cuyle lanceert de partij enkele nieuwe gezichten.
The post Groep 21 maakt volledige lijst bekend voor gemeenteraadsverkiezingen in Hooglede:

Lees meer »

Vandalen trappen spiegels van 11 geparkeerde wagens in Zwevegem: “Mijn auto was nog maar een maand oud”

Onbekende vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag elf geparkeerde wagens beschadigd in de Kasteelstraat in Zwevegem. Telkens werd op de zijspiegel getrapt. De politie onderzoekt de zaak. “Mijn auto was nog maar een maand oud”, aldus een van de getroffen buurtbewoners.
The post Vandalen trappen spiegels van 11 geparkeerde wagens in Zwevegem: “Mijn auto was nog

Lees meer »

Jacques Vermeire vindt zichzelf niet verbrand door ‘F.C. De Kampioenen’, anderen wel: “Dankzij DDT sta ik nog steeds voor volle zalen”

Met de herhalingen van ‘F.C. De Kampioenen’, ‘Verschoten & Zoon’ en ‘Hallo K3′ is Jacques Vermeire (73) alomtegenwoordig op televisie. “Het is denk ik de achtste keer dat ‘De Kampioenen’ opnieuw starten, maar kan je geloven dat ik zelf zit te wachten tot het begint na ‘Het Journaal’?”, lacht de man die gestalte gaf aan DDT. “Sommige acteurs voelen zich

Lees meer »