DJ Jos uit Linter stopt na 25 jaar als technieker van Sam Gooris: “Het is goed geweest”

Jos Thijs, beter bekend als DJ Jos, was 25 jaar lang de vaste geluidstechnicus en tourmanager van Sam Gooris. Thijs geeft er nu de brui aan. Naast geluidstechnicus is hij is ook landbouwer in zijn gemeente Linter, dj én verhuurt hij geluidsmateriaal. "Het werd me allemaal te druk." 

Meer krantenkoppen in België

Expo ‘Een strand vol geschiedenis’ toont maritiem verleden

Van 1 juli tot 30 augustus duik je in het Wielingencentrum in de varende en vissende geschiedenis van de gemeente tijdens de expo ‘Een strand vol geschiedenis’. Blikvangers zijn een vroeg-17de-eeuws scheepskanon en een zeven meter lange boomstamkano van Zuid-Amerikaanse origine, beiden gevonden op het strand van De Haan. De kano werd dinsdag al overgebracht vanuit het Museum aan de

Lees meer »

Families van slachtoffers 7 oktober dienen klacht in tegen UNRWA

Families van mensen die gedood werden bij de aanval van Hamas in Israël, op 7 oktober vorig jaar, hebben maandag klacht ingediend tegen UNRWA, het VN-agentschap voor de Palestijnse vluchtelingen. De nabestaanden beschuldigen de organisatie ervan bijgedragen te hebben aan het bloedbad, blijkt uit gerechtelijke documenten.

Lees meer »

Shooters wordt ‘Sfeer- & poolcafé d’Elice’: “Er komt een lounge, open podium en zelfs een mancave”

Elice Puype (36) uit Lauwe neemt vanaf 1 juli Shooters aan de Oude-Vestingsstraat over. Op 20 juli volgt het afscheidsfeestje ‘Fin de Shooters’ om op 18 augustus met nieuwe naam en vernieuwd concept de deuren te openen van Sfeer- & poolcafé d’Elice. “De sfeer wordt huiselijker. Het kantinegevoel moet eruit en de sfeer erin.”
The post Shooters wordt ‘Sfeer-

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Zelensky in Brussel – Rusland meldt aanvallen op Oekraïense vliegvelden waar westerse vliegtuigen zullen opereren

De Oekraïense president Volodymyir Zelensky is donderdag in Brussel aangekomen om er drie veiligheidsakkoorden te ondertekenen, waaronder een met de Europese Unie. En Rusland zegt aanvallen te hebben uitgevoerd op Oekraïense vliegvelden waar westerse militaire vliegtuigen gestationeerd moeten worden. Het ministerie van Defensie meldt dat daarbij hypersonische raketten en drones zijn ingezet.Volg hier alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

‘Gijzelaar’ opgepakt omdat hij eigen ontvoering in scène zou hebben gezet: hij gaf de daders eerst nog rondleiding in zijn huis

Het lijkt wel het scenario van een hollywoodfilm. Een man is opgepakt omdat hij zijn eigen ontvoering in scène zou hebben gezet. Drie gemaskerde mannen vallen op 4 juni het huis binnen van Hassan K. (49) en zijn gezin in Ternat. De overvallers nemen zijn partner Anna N. (49), die werkt als bevoorrader van geldautomaten, mee en dwingen haar een

Lees meer »

Uitbater van massagesalon in Brugge veroordeeld voor illegale prostitutie

De uitbater van het voormalige clandestiene bordeel Villa Relaxia in de Hoog-Brabantlaan in Sint-Andries bij Brugge is ook in beroep veroordeeld tot een jaar cel voor prostitutiemisdrijven ten aanzien van dertien slachtoffers.
The post Uitbater van massagesalon in Brugge veroordeeld voor illegale prostitutie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Breekt het cordon in Middelkerke? Lijst Dedecker en N-VA trekken in oktober apart naar de kiezer (ondanks laatste verzoeningspoging)

Opschudding aan de kust, want maandagavond heeft de lokale N-VA-afdeling in Middelkerke unaniem beslist om apart op te komen bij de lokale verkiezingen. Bijgevolg staan Lijst Dedecker en N-VA in oktober lijnrecht tegenover elkaar in de strijd om de sjerp in de badstad. Dat burgemeester Jean-Marie Dedecker de deur openhoudt voor lokale samenwerking met het Vlaams Belang, stoot de N-VA’ers

Lees meer »

Amper schoolverlaters die na één jaar nog geen werk hebben

Het aantal Vlaamse jongeren dat na één jaar nog geen werk heeft gevonden, blijft met 6,3 procent erg laag. Dat blijkt uit het laatste schoolverlatersrapport dat de Vlaamse arbeidsbemiddelaar VDAB heeft voorgesteld. Vooral wie een diploma heeft van een STEM-richting of van een zorgopleiding, vindt razendsnel een job.

Lees meer »

Heeft Dimi Van Pamel zijn laatste koers gereden?

De kans is klein dat Dimi Van Pamel (19) nog een rugnummer opspeldt. De Tieltenaar, die rijdt voor Wielerteam Decock-Van Eyck-Van Mossel Devos-Capoen, deed dat vorige zaterdag in Zerkegem, maar kwam ten val. Door de opeenvolging van tegenslagen is het negentig procent zeker dat hij stopt met koersen.
The post Heeft Dimi Van Pamel zijn laatste koers gereden? appeared

Lees meer »

Ex-ICT’er van AZ Sint-Jan Brugge kraakte computers van vrouwelijke collega’s op zoek naar foto’s

Een man uit Zedelgem moet voor de rechter komen, omdat hij jarenlang heeft ingebroken in de computer van tientallen personeelsleden van het AZ Sint-Jan in Brugge. De man van 42 was vroeger manager van de technologieafdeling van het ziekenhuis. Hij wordt ervan verdacht jaren meegekeken te hebben op de computers van vrouwelijke collega’s. Hij was op zoek naar pikante foto’s.

Lees meer »