BNP Paribas Fortis-kantoor in Sint-Amandsberg beklad met rode verf

Het kantoor van BNP Paribas Fortis Sint-Amandsberg langs de Antwerpsesteenweg in Gent werd maandag beklad met rode verf. 

Meer krantenkoppen in België

Man (33) die studente (23) verkrachtte op kot krijgt jarenlange celstraf: “Zelfs haar neuspiercing scheurde los”

Een Nederlandse studente werd eind vorig jaar op haar eigen kot in Brugge verkracht door Ahmed K. De jonge vrouw bood de man een slaapplaats en helpende hand aan, maar K. zelf had compleet andere plannen. De dertiger blijft volhouden dat alles met wederzijdse toestemming gebeurde, maar dat was volgens C. écht niet het geval. De man werd maandagochtend uiteindelijk

Lees meer »

Rammsteinfans kleuren het Oostendse straatbeeld: “Wat we verwachten? Veel vuurwerk en een prachtige show”

Je kan er in Oostende niet naast kijken dat er donderdagavond een optreden van Rammstein op het programma staat en dan hebben we het niet enkel over de verkeersmaatregelen. Overal in de stad lopen er groepjes met fans, gekleed in de typische zwarte kledij.
The post Rammsteinfans kleuren het Oostendse straatbeeld: “Wat we verwachten? Veel vuurwerk en een prachtige

Lees meer »

Leerlingen VTI Ieper metsen Mariakapel als eindwerk: “Er is veel vraag om zulke kapelletjes in stand te houden”

Een eindwerk voor de eeuwen, dat moesten enkele leerlingen van het Ieperse VTI bouwen. Op school metsten ze een nieuwe Mariakapel die donderdag geplaatst werd naast een horecazaak. “We zullen dit later met onze kinderen en kleinkinderen kunnen bezoeken.”
The post Leerlingen VTI Ieper metsen Mariakapel als eindwerk: “Er is veel vraag om zulke kapelletjes in stand te houden”

Lees meer »

Juf Katrien (61) gaat met welverdiend pensioen Prizma Heilige Familie Bosmolens: “Genoten van een laatste dag vol verrassingen”

Het schooljaar zit erop en dat was meteen ook het laatste van juf Katrien Mestdagh bij Prizma Heilige Familie Basisschool Bosmolens in Izegem. De kleuterjuf mag vanaf nu genieten van een welverdiend pensioen en daar kijkt ze heel erg naar uit.
The post Juf Katrien (61) gaat met welverdiend pensioen Prizma Heilige Familie Bosmolens: “Genoten van een laatste dag

Lees meer »

Joe Biden na kritiek op debat: “Ik weet hoe ik deze job moet doen”

“Ik geef je mijn woord: ik zou niet opnieuw meedoen aan de verkiezingen als ik niet met heel mijn hart en ziel geloofde dat ik deze baan aankan”, dat heeft de Amerikaanse president Joe Biden gezegd tijdens een verkiezingsrally in de staat North Carolina. Hiermee reageert hij op kritiek na het debat donderdag en verzekert dat hij de race naar

Lees meer »

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »

Enkele dagen na babyborrel overleed baby J. in crèche, nu zijn zaakvoerster en twee medewerkers schuldig bevonden: “Gebrek aan voorzorg en voorzichtigheid”

De Mechelse correctionele rechtbank heeft de zaakvoerster en twee kinderverzorgers van kindercrèche Het Peuterpaleisje in Puurs (Puurs-Sint-Amands) schuldig bevonden aan de onvrijwillige dood van een drie maanden oude baby. Het kindje lag bijna twintig minuten op zijn buikje, waardoor het geen lucht meer kreeg en uiteindelijk enkele dagen later stierf.

Lees meer »