Binnengedrongen in praktijk en 500 pagina’s aan berichten gestuurd: ex-partner stalkt tandarts maandenlang

6.700 Whatsapp-berichten sturen, binnendringen in zijn praktijk, hem anoniem opbellen: in de Gentse rechtbank werd maandag een stevig dossier van stalking behandeld. Een vrouw stond terecht omdat ze haar ex-partner, een tandarts uit De Pinte, maandenlang bleef lastigvallen.

 

Meer krantenkoppen in België

Onthaalmoeder (45) uit Waregem die vijf maanden oude baby dooreen schudde moet anderhalf jaar naar de gevangenis

De Waregemse kinderverzorgster G.S. (45) is ook in beroep veroordeeld tot 18 maanden cel voor het dooreenschudden van een vijf maanden oude baby. “Het is voor het hof duidelijk dat de beklaagde A. bewust hardhandig heeft geschud.”
The post Onthaalmoeder (45) uit Waregem die vijf maanden oude baby dooreen schudde moet anderhalf jaar naar de gevangenis appeared first on

Lees meer »

“Om Brahim op zijn gezicht te slaan, kwam ik met plezier terug”, maar maakt Niko ook comeback in seizoensfinale ‘Familie’?

Meer dan 4.000 ‘Familie’-fans zakten donderdagavond af naar Kinepolis Antwerpen om als allereerste de grote seizoensfinale te bekijken. Onder een blakende zon konden ze vooraf de cast op de rode loper zien schitteren en met een beetje geluk zelfs een selfie scoren. Van Sandrine André (Veronique) en Caroline Maes (Mieke) tot Charlotte Sieben (Louise): de fans waren dolenthousiast om hen

Lees meer »

“Wie het ook wordt, de Limburgse excellenties zullen aan één touw moeten trekken”

Terwijl formateur Matthias Diependaele (N-VA) naarstig voortwerkt aan een Vlaamse regering, en dus mogelijk de nieuwe Vlaamse minister-president wordt, hebben de Limburgse werkgeversverenigingen hun wensenlijstje voor de nieuwe regering(en) al langer klaar. Limburg heeft wat dat betreft een apart landschap met drie sterke werkgeversverenigingen. In de rest van Vlaanderen zijn enkel Unizo en Voka actief. Alleen Limburg telt met VKW

Lees meer »

Grootste mannelijke hond ter wereld sterft op driejarige leeftijd

Hij werd genoemd naar het hoofdpersonage van ‘Home Alone’, Kevin. De Duitse dog uit het Amerikaanse West Des Moines in de staat Iowa was de grootste mannelijke hond ter wereld. Maar nu is hij niet meer. Het dier stierf onverwacht op driejarige leeftijd, slechts enkele maanden na de vorige recordhouder.

Lees meer »

Bouchez: “Volledig legitiem dat De Wever premier zou worden”

Het zou “volledig legitiem” zijn moest N-VA-voorzitter Bart De Wever premier worden. Dat zei MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voor het gesprek met de vijf partijen bij de Nationale Bank. “Wij hebben geen veto’s tegen bepaalde personen, zeker niet tegen personen van een democratische partij”, zei Bouchez.

Lees meer »

Noorse minister laat onder luid gejuich borsten zien tijdens feestje

De Noorse minister van Cultuur en Gelijkheid, Lubna Jaffery, heeft tijdens een feestje in het kader van Oslo Pride haar borsten laten zien. De minister ontving daarvoor een luid applaus van het publiek en ook de Noorse premier vindt het “prima”. Volgens Jaffery zelf is het haar “kleine bijdrage aan vrijheid en gelijkheid”.

Lees meer »

Twintigers blijven in de cel voor roofmoord in Tielt

De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van drie twintigers met twee maanden verlengd op verdenking van een roofmoord in Tielt. Dat bevestigt de Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen. Brandon D. (24) werd vorige zomer in zijn studio doodgeslagen door drie kameraden.
The post Twintigers blijven in de cel voor roofmoord in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Crimineel licht juwelier op met sluw trucje

De Britse politie is op zoek naar een crimineel die een juwelier heeft opgelicht eind juni in Stoke-on-Trent. De man wou een gouden sieraad verkopen aan de juwelier, maar verwisselde het horloge na het wegen met een waardeloos kopie. De juwelier is zo’n 2.080 euro kwijt.

Lees meer »