Zomerse temperaturen van korte duur? “Vanaf donderdag verhoogt de kans op onweer”

Jawel, de zomer heeft eindelijk zijn intrede gedaan. En dat komt niets te vroeg. “Tot en met woensdag blijft het zomers weer, met morgen 24 graden. Dinsdag en woensdag gaan we zelfs richting 28 graden”, weet VTM-weerman David Dehenauw. Maar blijft dat mooie weer ook duren of krijgen we toch nog een daling van het kwik? 

Meer krantenkoppen in België

“Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels niet kansloos tegen Frankrijk

Maandag nemen de Rode Duivels het in de achtste finales van het Europees kampioenschap voetbal op tegen Frankrijk. De Belgen plaatsten zich allerminst vlot voor de tweede ronde. Toch blijft gewezen bondscoach Georges Leekens optimistisch. “Als wij ons topniveau halen, zijn we allerminst kansloos.”
The post “Het moet niet mooi zijn. Wel efficiënt”: ex-bondscoach Georges Leekens acht Rode Duivels

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Israël beveelt evacuatie van Khan Younis en Rafah – Iraanse generaal dreigt met raketaanvallen op Israël

Het Israëlische leger heeft maandag de evacuatie bevolen van Khan Younis en Rafah in het zuiden van de Gazastrook. Daar werden honderdduizenden Palestijnen enkele weken geleden al gedwongen te vluchten voor gevechten. En duizenden Israëlische ultraorthodoxe mannen zijn zondag in Jeruzalem de straat op gegaan om te protesteren tegen de dienstplicht. Zij doen dit vanwege een uitspraak van het Israëlische

Lees meer »

Leerlingen met beperking van Ter Bruyninge beleven de dag van hun leven met ritje op de motor: “Bang? Neen! Waarom zou ik?”

Toen de Kortrijkse school Athena Campus Ter Bruyninge aan de Motoclub Blue Angels vroeg om voor een groep jongeren met een beperking een motorritje te organiseren, aarzelden ze geen seconde. Een twintigtal jongeren durfde het aan om mee te rijden.
The post Leerlingen met beperking van Ter Bruyninge beleven de dag van hun leven met ritje op de motor:

Lees meer »