Tom Cruise kiest voor concert van Taylor Swift in plaats van diploma-uitreiking dochter Suri: “Zijn afwezigheid is geen verrassing”

Suri Cruise (18) – de dochter van Tom Cruise (61) en Katie Holmes (45) – vierde afgelopen week haar achttiende verjaardag én behaalde bovendien ook haar diploma van de Sacred Heart-school in Manhattan. Maar er viel echter een ding op: papa Cruise liet al die belangrijke mijlpalen aan zich voorbij gaan. In plaats daarvan woonde hij een concert van Taylor Swift bij in het Verenigd Koninkrijk. 

Meer krantenkoppen in België

Vliegtuigen van drugsbaron Sergio Roberto de Carvalho in beslag genomen

De Braziliaanse politie heeft bij invallen in zes deelstaten in het land voor miljoenen euro’s aan activa in beslag genomen bij de bende van drugsbaron Sergio Roberto de Carvalho (65), ook bekend als ‘de Braziliaanse Escobar’. Hij is een van de grootste drugshandelaars aller tijden en zit in België in de gevangenis. Ook in ons land was er een arrestatie.

Lees meer »

“Ik ben altijd een volksmens gebleven”: Borsbeekse huisarts Staf Van Mechelen (80) hangt na 54 jaar stethoscoop aan de haak

“Wat ik eerst ga doen? De blaffeturen afschuren. Dat moest ik vijf jaar geleden al gedaan hebben.” Staf Van Mechelen, al 54 jaar huisarts in Borsbeek, ontvangt vandaag zijn laatste patiënten. Vanaf vrijdag gaat de 80-jarige dokter met pensioen. “Het is goed geweest.” Deze week is er op zijn kabinet een stevig potje gehuild. Niet door hemzelf, maar door zijn

Lees meer »