Sunday Times: nog een onderzoek in gokaffaire Conservatieve Partij

De Britse goktoezichthouder doet volgens The Sunday Times onderzoek naar nog een medewerker van de Britse Conservatieve Partij. Chief data officer Nick Mason zou geld hebben ingezet op de datum van de verkiezingen. Eerder deed campagnechef van de partij Tony Lee al een stap terug vanwege soortgelijke beschuldigingen. 

Meer krantenkoppen in België

Knokke-Heist activeert hitteplan om overlast tegen te gaan: “Iedereen is welkom, maar houd je aan onze regels”

In Knokke-Heist is er tot en met donderdag een hitteplan actief om overlast tegen te gaan. Door het mooie weer kan het erg druk worden aan de kust, wat soms voor problemen kan zorgen. Daarom zet de gemeente extra politie, veiligheidsdiensten en gemeentewerkers in om de veiligheid te garanderen, maar bijvoorbeeld ook om te controleren op zwerfvuil, verkeerd parkeren, of

Lees meer »

Zo emotioneel wordt Oekraïne-België vanavond voor Oekraïners in ons land: “Ook als België wint, ben ik blij. Jullie hebben ons zoveel gegeven”

Voetbal is de belangrijkste bijzaak in het leven. Terwijl het ‘Sjtsje ne vmerla Oekrajiny’ – het volkslied van Oekraïne – vanavond weerklinkt in cafés en op pleinen, weet dan dat veel gevluchte Oekraïners een traan plengen. Ze wonen dan wel 2,5 jaar in België, supporteren doen ze voor hun geboorteland. En emotioneel wordt het zeker. “Ik hoop dat mijn vrienden

Lees meer »

Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende van Tijl Uilenspiegel in ere houden”

Zaterdagnamiddag werd het grondig vernieuwde Uilenspiegelmuseum in Damme feestelijk geopend. Dit museum, dat 25 jaar quasi onaangeroerd bleef, biedt nu een nieuw perspectief op het verhaal van de historische schelm en rebel Tijl Uilenspiegel, die door schrijver Charles Decoster in Damme werd gesitueerd.
The post Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende

Lees meer »