Royals op zondag – Oud-atleten dragen olympische vlam en Leonor en Sofía verrassen “mama, papa” met een paar zinnen 

Prinsessen Leonor en Sofía verrassen koning Felipe voor zijn jubileum. Albert van Monaco en Charlène wisselen vlot van trainingspak naar gala-outfit. Hoe komen prinses Astrid en Märtha Louise aan hun naam? En wie zit er zoal in de koets bij Royal Ascot? Elke zondag bundelen we het kleine en grote nieuws uit de wereld van de royals. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. 15-jarige Yoni is nieuwe wereldkampioen jetskiën: “Mijn klasgenoten waren jaloers omdat ik vroeger gedaan had met school”

Afgelopen weekend kroonde Yoni Hamelin (15) uit Het West-Vlaamse Heule zich tot wereldkampioen jetskiën bij de profs. En dat doet dromen. “Ik kijk uit naar de toekomst, waar ik voornamelijk veel op de jetski kan staan en mijn hobby en passie kan beoefenen”, vertelt hij aan VTM NIEUWS. Het WK viel wel pal in zijn examens, maar er werd een

Lees meer »

Twaalf koppels hernieuwen hun huwelijksgeloften in Oostendse Japanse Tuin: “Ons geheim? Elkaar blijven verrassen”

Op zaterdag 22 juni gaven veertien koppels elkaar in het bijzijn van vrienden en familie opnieuw het ja-woord in het prachtige decor van de Japanse Tuin. Eerder dit jaar bood Stad Oostende Oostendse huwelijksparen de kans om hun geloften te hernieuwen in een unieke locatie. “Ons vervelen? Helemaal niet! We genieten nog elke dag van elkaars gezelschap”, klinkt het bij

Lees meer »

‘Team Stadhuis’ verklapt de favoriete plekjes: van publiek toegankelijke binnentuin tot de zolder van het belfort

Tot op het allerlaatste moment legden zowat 180 werklui de laatste hand aan het stadhuis. Wij lieten enkele mensen die de voorbije twee jaar van dichtbij betrokken waren bij de realisatie van de (ver)nieuwbouw hun favoriete plekje aanduiden.
The post ‘Team Stadhuis’ verklapt de favoriete plekjes: van publiek toegankelijke binnentuin tot de zolder van het belfort appeared first on

Lees meer »

Zijn leerkrachten of redders in fout als kind verdrinkt tijdens schooluitstap? “Alles hangt af van hoe ze toezicht hielden”

Er waren verschillende leerkrachten en enkele redders aanwezig. En toch verdronk een jongen van 7 jaar tijdens een klasuitstap in de zwemvijver van een recreatiedomein. Het onderzoek naar de precieze omstandigheden loopt. Maar riskeren de leerkrachten of de redders vervolging? Een professor strafrecht legt uit wat de mogelijkheden nu zijn.

Lees meer »

Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien”

Een 50-jarige man uit Oekraïne riskeert één jaar cel voor aantasting van de seksuele integriteit en exhibitionisme. Tussen de slachtoffers zat een meisje van 13 jaar en… de agenten die hem naar het commissariaat overbrachten.
The post Eenzame man terecht voor exhibitionisme aan Vetexsite in Kortrijk: “Was niet de bedoeling dat iemand hem zou zien” appeared first on KW.be.

Lees meer »