Rijbaan weer vrij na hinder door brandend voertuig in Kennedytunnel

Door een brandend voertuig in de Kennedytunnel werd de tunnel een tijdlang afgesloten. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum zondagavond.

 

Meer krantenkoppen in België

Opruiming drugslab in mergelgroeve in Riemst afgerond, nu volgt bodemonderzoek naar mogelijk gelekte giftige stoffen

De civiele bescherming en een gespecialiseerd team van de federale politie zijn klaar met de opruiming van het drugslab in een mergelgroeve in Riemst. Die opruiming -een gevaarlijke operatie- heeft drie dagen geduurd. Nu volgt een milieu-onderzoek door de openbare afvalstoffenmaatschappij OVAM, vertelt burgemeester Marc Vos (CD&V), want de kans is groot dat er giftige stoffen zijn gelekt.

Lees meer »

Ludo Van Campenhout (N-VA) keert terug na zijn alcoholverslaving: “Ik dronk een glas, dan misschien twee. De week erna vier, tot het te veel werd”

Ludo Van Campenhout (N-VA) viel in 2020 opnieuw in de klauwen van alcohol: “Einde van zijn politieke carrière”, klonk het toen. Afkicken was de voorbije jaren geen ‘fleutsje van ne sengt’, om het op z’n Antwerps te zeggen. Maar voilà: in oktober is hij opnieuw verkiesbaar in het Antwerpse district. “Ik zal mij moeten bewijzen. Maar dat is al heel

Lees meer »

Het ALE van Komen-Waasten breidt uit: “Polyvalente zaal voor workshops of lessen”

Het ALE van Komen-Waasten breidt uit. Zopas nam de organisatie een tweede gebouw in gebruik, in het centrum van Ploegsteert. Met de uitbreiding komt ook de garantie dat ze iedere uithoek van de uitgestrekte gemeente van hun dienstverlening kunnen voorzien.
The post Het ALE van Komen-Waasten breidt uit: “Polyvalente zaal voor workshops of lessen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

De nieuwe wereldorde: staat Poetin wel zo alleen als we denken?

De Russische president Vladimir Poetin was de afgelopen week niet alleen in Noord-Korea, maar ook in Vietnam. Wat had hij daar te zoeken? Staat dat land ook achter hem? Of wou hij dat daar juist verkrijgen? Wij gingen na hoe de wereldwijde verhoudingen liggen en brachten in kaart wie Poetins vrienden en vijanden zijn. Dat is al lang geen kwestie

Lees meer »